5 неща, които една жена трябва да предприеме, ако иска истинска връзка


5 неща, които една жена трябва да предприеме, ако иска истинска връзка
Снимка: iStock

Не ви ли се иска просто да сте родени в ерата на старомодната любов? Изглежда, че тогава всичко е било по-лесно. Ако не друго, всичко е било по-истинско и честно.

В днешно време срещите и намирането на любов са объркани. Изкуството на ухажването и дългите периоди на срещи са заменени от излизане и секс на първа среща, което направи огромна бъркотия от любовния ни живот.

В крайна сметка се озоваваме в посредствени ситуации, вместо да бъдем в истинска връзка. И не е като да не искаме нещо смислено. Просто е трудно да се намери. Не е лесно, но не е невъзможно, особено ако знаем какво да сторим. Има 5 неща, които жената може да направи, ако иска истинска връзка:

1. Незабавно изтрийте всички безплатни приложения за запознанства

Със сигурност познавате някого или познавате някой, който познава някого, който е намерил любовта чрез приложения за запознанства. Но тези хора наистина са рядкост. Те са изключения. Ако има някой свестен някъде, той е засенчен от всички онези, които се опитват да забият някого или просто убиват време и в процеса губят вашето. Така че, ако сте сериозни за намирането на истинска любов, има вероятност тези приложения да не ви помогнат. Те просто ще ви откраднат времето и усилията ви.

Вижте още: Срещайте се с някой, който прави тези 30 неща толкова инстинктивно, колкото сърцето му бие

2. Не се задоволявайте с посредствени срещи в последния момент

"Нямам нищо по-добро за правене, така че може и да се мотая с нея" не е срещата, на която трябва да отидете. Нямате нужда някой да ви се обажда изневиделица само защото му е удобно.

Не забравяйте да му кажете, че не е удобно за вас и че е трябвало да ви попита по-рано. Вие не сте от тези, които седят до телефона и скачат веднага щом звънне – поне не трябва да сте.

Срещите трябва да бъдат предварително планирани, обмислени и да ви дават нещо, което да очаквате с нетърпение. Не е нужно да са луксозни или скъпи - не това е важното. Въпросът е, че виждате, че той е обмислил нещата и че няма търпение да ви види. Само човек, който полага усилия, е достоен за вашето време.

3. Не му позволявайте да прекрачи прага на дома ви твърде рано

Не ходете и на неговото място. Повечето от нас правят грешката да поканят някого в тази зона на комфорт твърде рано. Това кара хората подсъзнателно да мислят, че като го правим, сме готови за по-непринудена връзка. Не става въпрос само за това да не правите секс твърде рано. Става дума за превръщането на срещата в излизане. Не давайте всички предимства на гаджето на някой, който не ви е гадже. По-добре го дръжте далеч от дивана поне през първите няколко седмици, докато го опознаете по-добре.

Вижте още: 5 начина да се справите с отхвърлянето от мъж

4. Оставете го внимателно, ако започне да играе игри

Най-вероятно вече можете бързо да забележите, че си имате работа с играч. Той ви изпраща двусмислени съобщения, в един момент е до вас, а в другия изчезва. Определено не е човек, на когото можете да разчитате - нито на думите, нито на действията му. И колкото по-рано му обясните, че знаете каква е играта му и нямате нужда от такъв тип отношения, толкова по-добре за вас.

5. Знайте какво искате и не се страхувайте да го кажете

Обикновено лъжем себе си. Влизаме в нещо с някого, което не включва никакъв ангажимент, за да избегнем да изглеждаме твърде нуждаещи се в началото. Някак си това начало се удължава и завършваме в почти връзка, без да го искаме. И всичко, което правим, е да нараняваме сърцата си и да си губим времето.

Не позволявайте на някой да слага в устата ви думи, които не са ваши. Не казвайте, че не обичате етикетите и че нямате нищо против да поддържате нещата непринудени, ако вместо това наистина искате да бъдете нечия приятелка. Така че първо бъдете честни със себе си и с човека, с когото излизате. Определете границите си и не се отдалечавайте много от стандартите си. Ако искате истинска връзка с някой, който не се страхува да бъде в такава и който може да отговори на всичките ви очаквания, не се задоволявайте с нищо по-малко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама