6 признака, че е изневерил, въпреки че не иска да го признае


6 признака, че е изневерил, въпреки че не иска да го признае
Снимка: iStock

Винаги се опитваме да анализираме мъжете и тяхното поведение, но как да не го правим? Когато имате необяснимо усещане, че нещо не е както преди, вие естествено започвате да търсите причината.

Изиграни сме толкова много пъти от мъже, които са изневерявали и никога не са го признавали, само за да го разберем твърде късно. Но нека ви кажем сега, че има някои фини признаци, че той ви е изневерил, които можете да видите много ясно. Използвайте това знание, за да не позволите на мъж отново да ви заблуди.

1. Той излиза повече

Някак си винаги му хрумва нещо. Независимо дали излиза с приятелите си повече от обикновено, или винаги ви казва, че има "семейна вечеря", има вероятност той да ви изневерява.

Това не означава, че ако излезе две поредни вечери, изглеждайки страхотно, наистина изневерява, но ако го направи третата вечер, по-добре поговорете с него за това.

2. Той се грижи повече за хигиената си

Знаете, че когато сте във връзка известно време, ще стигнете до момента, в който познавате партньора си до сърцевината и знаете начина, по който той се грижи за себе си.

И така, защо изведнъж започва да се интересува от това как изглежда? Защо взима всеки ден душ? Опитва ли се да те впечатли след толкова време? Шансовете са ниски.

Вижте още: Внимавайте! Тези зодии ще изневерят на половинките си през 2024

3. Има чести промени в настроението

Няма истинска причина той да напусне, така че трябва да създаде такава. Лесно се дразни от глупави неща и е нервен, защото се опитва да намери нови извинения през цялото време. Това просто го изтощава и това изтощение се изразява в неестествени промени в настроението. Той вероятно излиза през цялото време и когато го попитате за това, избухва, за да избегне въпроса ви.

4. Изведнъж има нужда от повече уединеност

Познавате го толкова отдавна и двамата винаги сте говорили за всичко, което се случва в живота ви. Но сега? Той просто не иска да ви сподели какво е намислил, винаги ви казва, че сте твърде любопитна и че трябва да се отдръпнете. Ядосва се, когато го питате на кого пише и така нататък.

Вижте още: 5 неща, които двойките трябва да правят редовно, за да предотвратят изневяра

5. Той държи телефона си далеч от вас

Няма значение дали преди сте имали свободен достъп до телефона му, а сега той го държи настрана или никога не сте били достатъчно интимни, за да проверявате телефоните на другия, но ако той изведнъж започне да го държи далеч от вас и не ви иска близо до телефона си, вероятно крие нещо. Той дори не ви позволява да погледнете на какво се усмихва на телефона си, нали? Е, трябва да има нещо много по-интересно от това да поддържа разговор с вас.

6. Той прехвърля вината върху вас

Когато го попитате за изневярата му, той автоматично прехвърля вината върху вас, обвинявайки ви в измама. Може да е просто нещо като да ви обвинява, че не сте оправили леглото тази сутрин или сте оставили чиниите от снощи в мивката, но той някак си иска да избяга, за да не говори за греха, който е направил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама