5 неща, които двойките трябва да правят редовно, за да предотвратят изневяра


5 неща, които двойките трябва да правят редовно, за да предотвратят изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Как прекарвате ежедневието си с половинката си е от изключително значение за връзката ви. Някои уж прости, но много приятни неща, могат да помогнат да запазите страстта и да предотвратите изневяра. Ето кои са те:

1. Направете нещо диво и лудо

Повечето афери се случват, защото брачният живот е станал скучен. Противодействайте на този факт, като изненадате половинката си с някаква неочаквана екскурзия или направете нещо лудо, което никога не сте правили до сега. Просто експериментирайте!

2. Отдайте се

Не се поддавайте на изкушението да изневерите. Но може би трябва да се поддадете на приключенията, които вашата половинка ви моли да опитате от доста време.

Това важи и за спалнята. Не че човек трябва да направи компромис със своя морал, вярвания или да се поддаде на какъвто и да е вид сексуални експерименти, но понякога трябва да се отпуснем и да изпробваме различни неща.

3. Поддържайте страстта

Погрижете се за проблемите с ниското либидо. Първо, говорете открито с партньора си, ако имате някакви проблеми или притеснения, а след това се опитайте по най-добрия начин да ги решите. Бъдете по-разкрепостени и поддържайте страстта жива.

4. Влезте във форма

Разбира се, справянето със здравословните проблеми на затлъстяването и заседналия живот може да помогне и за излекуване на депресията.

Така че, подобрете душевното си състояние - това ще ви направи по-привлекателни в собствените си очи и в очите на партньора ви.

5. Спомнете си началото на връзката си

Помислете за лудите времена, когато за първи път сте се влюбвали и сте се целували страстно пред целия свят. Опитайте се да правите онези сладки неща, които правехте преди. Поемете инициативата. Поканете го на романтична среща, пригответе любима вечеря, прекарайте си страхотно – точно както правехте едно време. Това определено ще подейства добре на връзката ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама