7 признака на незрялата любовна връзка


7 признака на незрялата любовна връзка
Снимка: iStock

Ако сте имали връзка от дълго време, това не означава, че сте в зряла връзка. Отношенията ви може да са незрели, без дори да го осъзнавате. "Незряла връзка" се счита за такава, в която няма баланс между любов, уважение и чувство за общност.

Зрялата връзка може да продължи цял живот. Това се случва между двама души, които се обичат, но също така знаят как да функционират с някой друг до тях.

Ако сте егоисти и оставяте други чувства да доминират над любовта, тогава никога няма да имате зряла връзка. Една незряла връзка най-вероятно няма да бъде такава, която трае. Това е връзка, която обикновено приключва след около шест месеца. Всичко повече от това е чудо.

Ако искате най-доброто за себе си и ако наистина искате да почувствате любов, тогава никога не трябва да си позволявате да бъдете в отношения като тези. Трябва да изчакате мъжа, който никога няма да ви накара да се стресирате за връзката ви. Трябва да сте с някой, който наистина ви подкрепя и ви кара да бъдете най-добрата версия на себе си.

Това е знак, че връзката ви е наистина зряла. Всъщност е тъжно колко зрели връзки са толкова редки. Но това не означава, че те не съществуват. Това означава, че трябва да сте търпеливи, за да изградите такава.

Ако не знаете дали връзката ви е незряла или не, лесно ще го разберете. Прочетете тези знаци и вижте дали тези неща наистина се случват при вас. Ако е така, тогава връзката ви определено не е достатъчно зряла.

Постоянни спорове

Никой, който е в зряла връзка, всъщност не е готов да се кара през цялото време. Ако и най-малкото нещо може да стане причина да спорите с някого, когото обичате, тогава как може да се нарече "любов"?

Партньорите в незряла връзка няма да могат да осъзнаят, че карането не е признак на любов – това всъщност е знак, че не се разбирате и че не знаете как да общувате помежду си.

Вижте още: Внимавайте с тях! Това са най-ревнивите зодии сред мъжете

Ревност

Обажда ли се да ви провери? Проверявате ли дали той харесва снимки на други жени в социалните мрежи? Тогава връзката ви не се основава на доверие.

Връзка, която не се основава на доверие, е незряла връзка. Ако не вярвате, че той ви обича и че вие сте единствената жена в живота му, тогава какво правите с него?

Поставяне на егото начело

Ако той не ви вярва, че няма да му изневерите, тогава какво прави с вас? Не само, че е незряло, но и нелогично. Ако не можете да се доверите на някого, който трябва да бъде до вас във всяка ситуация, тогава нямате причина да бъдете с него.

Не мислите за бъдещето

Ако не можете да видите себе си да прекарате остатъка от живота си с него, тогава цялата ви връзка е за нищо. Просто си губите времето.Ако живеете в момента и не планирате бъдещето си заедно, това е знак, че няма да имате такова.

Нямате сериозни разговори

Двойките, които водят сериозни разговори по всяка тема, която ги интересува, са тези, които остават заедно. Ако се свържете с някого на интелектуално ниво, тогава нищо няма да може да ви раздели.

Не само означава, че имате гадже, но и ще имате приятел. Ако не можете да кажете, че гаджето ви е и ваш приятел, тогава връзката ви определено е незряла.

Вижте още: Жени, ето как да спрете да привличате грешните мъже

Поставяне на егото на преден план

Може да казвате, че го обичате и обратното, но никога не сте напълно в състояние да го покажете един на друг. Това е така, защото никога не оставяте сърцето си да води.

Вашето его отговаря за всичко, което правите и казвате. Вашето его никога няма да ви позволи първо да кажете "обичам те" и "съжалявам". Но човек, който е истински влюбен, ще може да преглътне гордостта си и да изрече тези думи първи.

Опитвате се да се промените един друг

Ако непрекъснато се опитвате да се промените един друг и да си казвате какво да правите, тогава определено не ви е писано да бъдете. Зрялата връзка не означава промяна, а приемане.

Трябва да приемете партньора си такъв, какъвто е, и да уважавате недостатъците му. Никой не е перфектен. Той не може да бъде идеален, както и вие. Но можете да бъдете обичани един от друг, ако знаете как.

Вижте още: Жените полудяват по мъже, които правят тези 6 неща

Постоянни лъжи

Излизате с приятелите си и лъжете гаджето си за това с нагласата: "По-добре е да излъжа, защото ме е страх, че той ще дойде на това място и ще ми съсипе цялата вечер".

Защо се срещате с някой, който би искал да съсипе дните ви или нощите ви? Защо двамата се лъжете? Защо не можете да проведете нормален и честен разговор, за да си кажете какво ви мъчи? Не можете да го направите, защото сте изградили една напълно незряла връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама