Жените полудяват по мъже, които правят тези 6 неща


Жените полудяват по мъже, които правят тези 6 неща
Снимка: iStock

Мъже, планирате перфектната среща, но отношението ви е самонадеяно или пренебрежително. Така определено няма да се получи.

Много неща могат да се объркат на първа среща, така че не забравяйте да направите тези, които ще я накарат да разбере, че е центърът на вашия фокус. Това са действията, които могат да ѝ подкосят краката.

1. Предлагате да я вземете

Това е внимателен ход, който повечето хора са склонни да забравят.

Живеем в епоха, когато повечето жени са независими, но все пак е хубав и мил жест, когато предложите превоз и я вземете за срещата си. Това показва, че сте загрижени за нейната безопасност и може да я накара да се почувства специална. Въпреки това, ако тя изпита неудобно от това предложение, може да го отхвърли, но все пак ще оцени внимателността ви.

Вижте още: 8 начина да флиртувате с мъж (без да изглеждате отчаяни)

2. Отваряте и държите врати за нея

Това е джентълменско действие, което си струва да се запази. Някои жени се обиждат от това, защото за тях означава, че мъжете виждат жените като по-низши, некомпетентни или твърде слаби, за да отворят врата за себе си. Освен ако партньорът ви не е изразил това убеждение, това вероятно е жест, който тя ще оцени. Не се страхувайте да предлагате. Когато държите вратата отворена за жена, това показва, че сте уважителен и искрен човек, който има обноски.

3. Слушате активно, когато тя говори

Много жени обичат да говорят. Вниманието на някои хора може да се съсредоточи само върху няколко минути от историята, преди съзнанието им да се разсее. Ето защо е огромен фактор, когато слушате активно и проявявате интерес към това, което се изразява. Слушайте как говори, без да я прекъсвате, задавайте адекватни въпроси и ѝ отделете цялото си внимание.

4. Пишете или ѝ се обаждате след срещата

Бъдете този, който не се страхува да пише след среща. Това може да бъде просто съобщение, питащо дали се е прибрала безопасно или изразяващо, че сте си прекарали добре на срещата.

Независимо на какво може да сте били накарани да вярвате, не е нужно да играете игри и да чакате три дни, преди да изпратите съобщение. Ако сте се забавлявали и искате втора среща, трябва да ѝ кажете.

Вижте още: 5 правила, които трябва да следвате по време на първа среща

5. Правите ѝ честни комплименти

След като най-вероятно е положила много усилия, за да се подготви за срещата, комплиментът е задължителен. Това ѝ дава да разбере, че изглежда страхотно и че усилията ѝ не са били напразни.

Освен това ще ѝ вдъхне повече увереност и ще я накара да се чувства комфортно на срещата ви. Правете комплименти за външния вид на партньорката си, но не пускайте неприлични намеци. Направете комплимент също за нейната личност и интелект.

6. Предлагате да платите на първата среща

"Кой плаща на среща?" е най-често задаваният въпрос при запознанства, който често предизвиква разгорещена дискусия. Като цяло, когато поканите някого на среща, вие сте изразили отговорност да платите.

Една жена може да предложи да плати или да добави пари, за да покаже учтивост, но вие искате да ѝ демонстрирате, че е важна и желаете тя да се отпусне и да се наслаждава на времето си.

Някои жени може да настояват да платят сметката или да я разделят, така че продължете и уважавайте нейните ценности. Запознанството не е състезание.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама