6 неща, които да НЕ правите след скарване с любимия


6 неща, които да НЕ правите след скарване с любимия
Снимка: iStock

Караниците в една връзка може да изглеждат като края на света, но е напълно нормално и здравословно двойките да не са съгласни. Ето как да се уверите, че вашите аргументи са продуктивни, а не разрушителни.

1. Не се дръжте така, сякаш нищо не се е случило

Пренебрегването на това, което е станао, или да се преструвате, че никога не се е случило, не е мъдра идея. Замитането под килима предполага, че вашият партньор е доволен от резултата. Но полагането на ясно усилие за възстановяване на връзката е ключът към успешния резултат.

2. Не поделяйте подробности за спора си във Facebook, в цялото киберпространство и на всеки, който желае да слуша

Нормално е да искате подкрепа за това, което се е случило, от приятели, семейство и всеки, който желае да ви изслуша. Но спорът ви с партньора не е за обществено ползване. Това може наистина да навреди на доверието, което вашият любим има към вас.

Вижте още: Разберете дали около вас има токсични хора

3. Не позволявайте твърде много време да мине, преди да разрешите проблема помежду си

Колкото по-дълго тлее спорът, толкова по-ядосани ще се чувствате. Неразрешеният гняв и наранените чувства могат да растат, ако не бъдат разработени навреме.

4. Не бъдете упорити, отказвайки да приемете извинението му

Не задържайте гнева си, отказвайки да му простите. Ако той предлага искрено извинение, приемете го. В противен случай ще задържите негативните чувства много по-дълго от необходимото.

5. Не пренасяйте спора в бъдещето

Оставете я в миналото. Ако двойките последователно преразказват всяка битка, която някога са имали, ще има безкрайна вражда и нула време за любов и забавление.

Вижте още: 5 знака, че трябва да се разделите с него

6. Не правете сдобряващ секс, ако не искате

Чудесно е, че приключили с караницата. Но ако превключването на секс е последното нещо, за което мислите, добре е да кажете, че не сте в настроение. Сексът е любов, интимност, грижа, времето и емоциите ви трябва да са подходящи, за да бъде  приятен и интимен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама