7 добри причини да имате алфа жена за партньорка


7 добри причини да имате алфа жена за партньорка
Снимка: iStock

Трябва да сте уверен човек, за да спечелите сърцето на силна жена. И ако го направите, ще бъдете възнаградени с пълноценно, предизвикателно и вълнуващо партньорство. Ето 7 добри причини да имате алфа жена за половинка.

1. Излизат само с достойни мъже

Знаят, че заслужават да бъдат третирани като богини. Силните жени не се нуждаят от мъж, който просто да стои наоколо, от човек, който не е достоен за тях. Или ще се отнасяте с тях, както заслужават, или нямате място в живота им.

2. Те не играят игрички

Ако търсите партньор в живота, имате нужда от някой, който няма да си играе. Алфа жената не иска гадже, което просто търси добро прекарване, а по-скоро някой, който ще върви рамо до рамо с нея.

Вижте още: Бягайте от тези 5 типа мъже, защото ще провалят живота ви

3. Те могат сами да се грижат за себе си

Няма да има нужда да бъдете бавачка на алфа жена, защото тя много добре може да се грижи за себе си и за своите нужди. НО макар твърдостта да е хубаво нещо, показването на нежност и уязвимост в определени ситуации всъщност показва истинска сила.

4. Те са суперамбициозни

Алфа жените имат големи кариерни (и житейски) цели и са готови да работят усилено и да се жертват, за да стигнат там, където желаят. Търсят някой, който може да се справи с тяхната амбиция, също има цели и ще бъде с тях по пътя към върха. Невинаги е лесно да се постигне баланс в такава връзка, но когато се получи, тя става непобедима.

5. Личностите им са наелектризиращи

Всеки им обръща внимание, често са цариците на купона и могат да бъдат жената, която останалите жени искат да бъдат. Чрез комбинация от остроумие и харизма, имат личност, която е изключително динамична.

Вижте още: Топ 15 на най-добрите съвети за щастлива връзка

6. Никога не сме скучни

Алфа жените не се страхуват да изразят мнението си, да предизвикат статуквото и да поемат по пътя на най-голямата съпротива, ако той е най-възнаграждаващият. Обичат да водят пламенни дебати, не отстъпват в неудобни моменти и държат на себе си в повечето ситуации, просто защото знаят кои са и не се страхуват да го покажат.

Въпреки че понякога това може да доведе до изтощителна връзка, като цяло означава живот, изпълнен с богатство, смях, добър разговор, приключения и запомнящи се моменти.

7. Те са с вас, защото искат, а не защото имат нужда от вас

Алфа жените рядко са зависими. Те не се нуждаят от някого – искат да бъдат с този човек, защото им дава необходимите неща във връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама