6 знака, че сте Алфа жена


6 знака, че сте Алфа жена
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме чували легенди за алфа мъжкарите, гледали сме ги във филми, мечтали сме си за тях, докато четем книги. Алфа жените обаче имат същите черти на характера и са точно толкова опияняващи, колкото и „колегите” си от силния пол. Те са родени лидери, разкриват най-добрите качества на хората около тях и излъчват сексапил и увереност. Ето кои са знаците, които издават, че сте алфа жена!

1. Не търсите внимание, то ви намира

Където и да отидете, хората се лепят за вас като „мухи на мед”. Вие сте неотразими и енергията ви е заразителна.Рядко оставате сами, независимо дали става дума за пътуване, пазаруване, или просто тиха вечеря в кварталното заведение.

НЕЩАТА, КОИТО АЛФА ЖЕНАТА НЕ ТЪРПИ В ЛЮБОВТА

2. Изкарвате най-добрите качества у мъжете

Алфа жената по начало се стреми да живее най-добрия живот, който може. Едно адски недооценено качество на тази дама е, че тя разкрива най-доброто у партньора си. Може да се посвети истински на кауза да „бута” своя любим по стълбичката нагоре.

3. Получавате каквото искате

Рядко ви се налага да чакате за нещата, които искате в живота. Знаете, че нищо, което си заслужава, не идва на сребърен поднос. Ето защо влагате ума и усилията си в това, нищо не ви пречи да постигнете мечтите си.

4. Никой не поставя мнението ви под въпрос

Наречете го „помъдряване“, наречете го „отговорност“, няма значение. Каквото и да е, вие работите на първа предавка непрестанно и хората знаят, че когато коментирате нещо, не е за да си „чешете езика”, а наистина знаете за какво става дума.

5. Стресът не може да ви спре

Някои от най-добрите ви постижения са били постигнати по време на стресиращи периоди или работа в срок. Може да увъртате, но не се заблуждавайте - вие винаги ръководите във всичко, което правите, независимо от обстоятелствата.

6. Вие сте „лепилото” между вашите приятели

Ако не можете да стигнете на време за срещата, вечерята отпада. Приятелите ви рядко излизат без вас, защото имат нужда да поддържате разговора, да внесете живот и да бъдете центъра на групата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама