8 неща за любовта, които трябва да научите възможно най-скоро


8 неща за любовта, които трябва да научите възможно най-скоро
Снимка: iStock

Пътят към просветлението е постлан с грешки, направени по пътя… Понякога най-цените си уроци научваме от провалите си. Това важи и за любовта. Но винаги има начин да ги избегнете, ако запомните тези 8 неща.

1. Спрете да търсите любовта, погрижете се първо за себе си

Никога няма да можете да изпитате истинската любов, докато не преодолеете бариерите, които ви пречат да я получите. Това важи както ако сте необвързани, така и ако сте във връзка.

2. Отношенията увеличават това, което вече е вътре във вас

Не мислете, че една връзка магически ще ви излекува и ще премахне болката и травмата ви. Обратното е вярно и тези неща само ще станат по-интензивни в една връзка, защото любовта поражда всичко, което не е обичано в нас.

Вижте още: 10 неща, които мъжете и жените правят различно

3. Разбитото сърце е благословия или проклятие, от вас зависи

Една опустошителна раздяла може или да ви унищожи, или да ви направи по-силни, вие трябва да изберете. Няма значение колко зле бившият ви се е отнесъл с вас, вие сте единствените, които трябва да решите дали ще бъдете жертва, или героиня в историята на живота си.

4. Няма да разпознаете правилния партньор за вас, докато не сте на правилното място

Въпреки това, което сте чули, няма просто да "разберете", когато намерите "единствения". Трябва да сте вътрешно щастливи и в мир със себе си, в противен случай можете да почувствате силно привличане към грешните хора и по грешните причини.

5. Ако смятате, че всички мъже са глупаци, може би просто имате лош вкус към мъжете

Ако всеки мъж, с когото имате отношения, се държи като призрак или има проблеми с обвързването, тогава е време сериозно да помислите кого избирате и защо.

6. Спрете да му изпращате съобщения, не е нужно да му напомняте, че съществувате

Ако един мъж наистина ви харесва, той няма да ви забрави просто така. Няма да се налага да го подсещате от време на време, че съществувате.

Вижте още: 3 неща, които мъжете НЕ понасят в леглото

7. Любовта от приказките не съществува

Лудата, страстната любов, от типа "не мога да ям, не мога да спя" съществува… нарича се влюбване и има много кратък срок на годност. Истинската любов не е нещо, което просто ви превзема, това е нещо, за което работите и невинаги е лесно.

8. Връзките ви не определят вашата стойност

Може би някой ви е изневерил, друг не ви е отговорил на съобщението, а трети ви е изоставил изневиделица... И какво от това? Никой от тях не определя вашата стойност, само вие го правите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама