3 неща, които мъжете НЕ понасят в леглото


3 неща, които мъжете НЕ понасят  в леглото
Снимка: iStock

Погрешно смятаме, че в кревата само жените са стеснителни и имат неща, които не харесват и от които се притесняват, докато мъжете само и само да получат секс са готови на всичко. Истината е, че и силният пол изпитва неудобство или пък казано направо - не понася някои неща в секса.

Вижте още: 4 знака, че вашият партньор е обсебен да ви контролира

Днес ви представяме 3 неща, които никога НЕ трябва да правите в кревата:

1. Винаги трябва да бъде този, който инициира секса

Повечето мъже са напълно сигурни, че са тези, които инициират секс с партньорките си.

„В един идеален свят тя би започнала може би веднъж или два пъти месечно, само за да знам без никакво съмнение, че тя е също толкова привлечена от идеята за секс с мен, колкото и аз от нея.", споделя един от 3000 мъже, които участват в анонимна анкета за секса.

Много мъже изразяват позицията, че техните партньорки не трябва да са сдържани, сладки и изтънчени, когато става дума за секс, защото това убива страстта.

2. Реалният секс не е порно

Мъжете са силно загрижени за своите пениси и сексуално представяне, когато става въпрос за секс.

Най-честите притеснения на мъжете предизвикани от порното, което всички знаем, че и жените гледа са:

1) Пенисът ми достатъчно дълъг/голям ли е?

2) Издържам ли достатъчно дълго?

Истината е, че порно индустрията е дала изключително нереалистична представа за секса и именно това носи несигурност, както в жените, така също и в мъжете.

Ето какви са най-честите проблеми, които мъжете споделят сексуално отношение:

Мисля, че порно наистина ме обърка от ранна възраст. Виждайки тези мъже с привидно подобна на жребец трайна сила и огромни пениси ме накара да се чувствам неадекватен на толкова много нива. Отлагам да спя с жени толкова дълго, колкото мога в нови връзки, защото се притеснявам, че не отговарям на изискванията.“

Вижте още: Проучване: 4 причини брадатите мъже да са по-добри съпрузи

Когато издържа по-малко от десет минути по време на секс, изпитвам дълбоко чувство на срам. Дори и да ми каже, че е наистина щастлива, се чувствам сякаш съм объркал нещо."

Това, което споделят мъжете е, че не понасят когато жените се правят на супер задоволени и се преструват, че получават несъществуващи оргазми, а предпочитат да имат честна и открита комуникация.

3. Липса на увереност

Жените, смятат че трябва да изглеждат като Памела Андресън в началото на кариерата ѝ, за да бъдат истински желани от партньора. Мъжете намират за секси много неща, от които дамите се срамуват. Именно несъвършенството в тялото ги кара да имат задръжки, да крият телата си и да не са склонни на много неща в кревата, защото през цялото време мислят как изглеждат и не им ли се вижда много целулита в тази поза. Истината е, че комплексите, а не визията ви, скапват сексуалната игра, твърдят мъжете. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама