Проучване: 4 причини брадатите мъже да са по-добри съпрузи


Проучване: 4 причини брадатите мъже да са по-добри съпрузи
Снимка: iStock

Брадатите мъже са по-добри съпрузи и като цяло са страхотни партньори в живота. Това поне твърди науката. Днес ви представяме 4 факта в подкрепа на тази теза.

1. Те ​​са мъжествени

Вярно е! Изследванията показват, че 54 процента от жените предпочитат мъж с брада по лицето пред гладко избръснат партньор, само една на всеки три жени казва, че предпочита мъж без окосмяване. 76 процента от жените, които са имали предпочитания към брадати мъже, са казали, че ги намират за по-мъжествени и по-привлекателни.

Вижте още: 7 манипулативни игри на мъжете, с които скапват жените

2. Те са умни

Мъжете с бради най-често са лекари или други високообразовани професии. Според изследвания голямото окосмяване е свързано с интелекта. Все още не сте убедени? Друго проучване е установило, че по-голямата част от членовете на Mensa - най-голямото общество за IQ в света - също имат гъсто окосмяване!

3. Те са с кауза

Когато настъпи ноември, можете да видите много мъже, които се стремят да пуснат дълги бради заради "Movember", за да повишат осведомеността за рака на простатата и тестисите. А мъж, който привлича вниманието към велики каузи, определено е перфектен за брак.

Вижте още : 5 правила, които трябва да следвате по време на първа среща

4. Те са сигурни в себе си

Психолозите казват, че наистина уверените мъже, тези, които напълно приемат себе си, са с бради.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама