Kак да разберете, че сте срещнали кармичния си партньор


Kак да разберете, че сте срещнали кармичния си партньор
Снимка: Istock

Хората не се свързват истински с брак и с деца. Хората не се усещат само чрез близостта.

Любовта е невидими връзка. Вие може да бъдете напълно непознати един на друг и въпреки това да се усещате като най-близките хора, които някога са се срещали. И този момент, когато видите нечии очи или почувствате силно привличане до някого, когато някой, без истинска причина, ви докосне сърцето, това е моментът, в който разпознавате вашата кармична връзка.

Вижте още: 9 знака, че с партньора ви имате истинско приятелство

Самото споменаване на карма и съдбовни връзки винаги повдига безкрайни въпроси, на които хората търсят отговор. Въпреки че повечето ни земни връзки са кармично белязани, този път ще се занимаваме изключително с емоционалните връзки. Със сбъднатите, но и с несбъднатите.

Често най-лесният начин да обясним защо изпитваме толкова силни чувства към някого се крие във факта, че сме част от нечия карма. Въпреки че хората вероятно от гледна точка на егото искат да бъдат част от нечий свят, най-интимният и да прекарат остатъка от живота си с този човек, много по-важно е да бъдеш част от нечия карма. Част от времето, което принадлежи на вечността.

Как да разпознаем кармична връзка

Този момент, когато видиш нечии очи или до някого изпитваш силно привличане, когато някой, без истинска причина, те докосне, когато имаш усещането, че земята спира да се върти, това е моментът, в който осъзнаваш своята кармична връзка. Изпълняваш уроците си. Тогава даваш всичко, което можеш да дадеш, а не всичко, което мислиш, че трябва. Разумът тук не играе роля. Вие не определяте какво ще дадете или не, не се държите с този човек, както се предишните си партньорите в живота. Рационално, логично и емоционално. Защото тук душата ти помни всички прераждания. На подсъзнателно ниво разпознаването остава. И винаги се случва с причина.

Някои хора идват и си отиват. Някои идват и остават. Някои ни подминават. С някои хора често имаме чувството, че сме се срещнали в неподходящ момент.

Как е възможно да бъдем докоснати от някой, който никога не ни е докосвал? Или какви са причините човек да живее в мислите си? Как е възможно да знаем всичко, като не знаем нищо? 

Сблъсък с реалността

Обичайно е да срещнете хора, които знаят много по-добре с кого са в тяхната реалност, отколкото с кого са, когато са сами. Те нямат смелостта да напуснат някой, който не е част от тях, но имат смелостта да пречупят част от себе си в някой друг. И да приемат част, която не им принадлежи. Това е истинската агония на живота. Това са нашите решения. И ни нараняват. Наранени сме от всичко, за което не сме били готови, но сме могли. Нашите очаквания ни нараняват. Мечтите. Нашата смелост, която никога не сме имали, боли. Нашето самоизградено съществуване боли.

Вижте още: Тези неща показват, че мъжът е наистина влюбен във вас

Кармата не боли (справедливо е, тя ни учи). Целите, които си поставяме, ни вредят. Боли ни, че смятаме, че той няма право да ни наранява. Грешните ни възприятия за любовта ни нараняват. Наранени сме от решения, които никога не сме имали смелостта да вземем. Защото любовта винаги е нашата цел. Въпреки че любовта няма цел. Случва се без причина, без обяснение, без логика, без мислене. Влизането в отношения с хора само, защото тези взаимоотношения могат да доведат до някаква цел не е любов. Това е изчисление. Барикада на душата. Сърдечен нокаут. Това е човекът. Но това не е любов. Любовта няма цел. Човекът я има. Бракът не е целта на любовта, той е целта на човека. Връзката не е целта на любовта, а целта на човека. Няма нищо лошо в човешките цели. Но това не са целите на любовта. Любовта няма цел.

И тогава получаваме отговор на въпроса как да разпознаеш кармична връзка, а как ще се развие вече не зависи от Вселената, тя е в контрола на партньорите

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама