9 знака, че с половинката ви имате истинско партньорство


9 знака, че с половинката ви имате истинско партньорство
Снимка: iStock

Здравословната връзка е тази, в която сте в състояние да изгладите нещата между вас двамата като екип, дори когато не сте съгласни един с друг. Това означава, че никога не трябва да се тревожите за сериозно предателство, защото и двамата работите за една и съща цел.

Партньорството надхвърля статута на връзка - може дори да се каже, че се чувства като по-висша форма на съюз. Ето как да разберете, че вашите отношения са такива. 

1. Ангажиментът не е проблем

Не го молите за пръстен. Той не ви моли да останете с него. И двамата имате разбирателство и това е, от което сте развълнувани. Това означава, че и двамата сте на една и съща страница относно това къде се намирате във връзката си и че виждате бъдещето си заедно. Без сериозен ангажимент това изобщо не е партньорство.

2. И двамата имате едни и същи цели

И двамата искате едни и същи неща от живота, което означава, че няма нужда да се карате кой ще постигне своето. Партньорството остава 50/50 и не е нужно да прекарвате време в спорове за подробностите.

Вижте още: 20 въпроса, които да зададете на партньора си вместо "Как мина денят ти?"

3. Нещата между вас двамата са доста равномерни

С други думи, не само единият човек дава, а другият взема, вашето е равномерно партньорство. Знаете какво се очаква да допринесете и го допринасяте.

4. Не се заграждате, дискредитирате или се справяте един с друг пасивно-агресивно

Тези поведения по своята същност са токсични за взаимоотношенията и просто не можете да имате истинско партньорство с някого, ако той прави това. Вместо това, вие общувате открито и честно и не боравите с критики или негативизъм.

Защото, ако не можете да изговорите нещата или да се чувствате сигурни около партньора си, той не е ваш партньор.

5. Хората ви смятат за доказателство, че любовта наистина съществува

Въпреки че външният вид може да заблуди другите, ако наистина се чувствате щастливи и доволни от начина, по който стоят нещата, това може да е индикатор, че имате сериозно партньорство.

Вашите приятели и семейство смятат вашето партньорство за знак на надежда, че истинската любов е там някъде и че вие ​​двамата я въплъщавате.

Вижте още: Тези 7 въпроса могат да разкрият дали любовта ви е истинска

6. Понякога сте в състояние да общувате само с един поглед

Това е знак, че наистина сте на една и съща вълна. Вие не сте просто любовници - вие сте най-добри приятели. И това прави вашето партньорство силно и истинско.

7. Нямате аргументи, само дискусии

Когато двамата искате да обсъдите нещата, емоциите ви не полудяват. Няма викове, няма крясъци, няма шумове и няма заплахи за раздяла. И двамата мислите за компромис, който устройва и двама ви. 

8. Знаете ролите си и двамата сте ок с тях

Ако не сте доволни от ролята си във връзката, това не е партньорство. Вероятно не е добра връзка, ако чувствате, че постоянно правите неща, които не искате.

Вместо това вие лесно се адаптирате към ролите си в рамките на партньорството и споделяте тези отговорности равномерно.

Вижте още: Правете тези 5 неща преди лягане, за да имате силна връзка

9. Чувствате, че можете да говорите с тях за всичко

Не само вие двамата говорите какво се случва на работа или какво току-що сте видели по телевизията. Когато двамата сте заедно, можете да кажете всичко, което искате, знаейки, че няма да бъдете съдени за това.

Ако изразите притеснение, знаете, че ще ви изслушат и ще ви помогнат да го решите заедно. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама