Правете тези 5 неща преди лягане, за да имате силна връзка


Правете тези 5 неща преди лягане, за да имате силна връзка
Снимка: iStock

4 от 5 двойки смятат Facebook за една от основните причини за раздялата си. Това се дължи на факта, че хората прекарват повече време в интернет, отколкото в разговори помежду си. Освен това, за да бъдете щастлива двойка, времето, прекарано заедно, не може да се измерва просто с часове, а с качество.

Вижте още: Защо той продължава да се връща в живота ви

Днес ви представяме 5 неща, които трябва да правите с партньора си преди лягане:

1. Готвене и хранене заедно

Когато готвите заедно, можете да споделяте вашите трикове, да си спомняте и обсъждате любимите си ястия от детството и да чувствате отношенията си като партньорство. И двамата участвате в приготвянето на храната, никой не е уморен след часове в кухнята и никой не чувства, че трябва да прави всичко сам.

След като сте приготвили вечерята, е полезно да се храните заедно. Може да помогне за подобряване на близостта ви и да ви повдигне настроение. Докато споделяте храна, вие общувате помежду си, усещате връзката си и можете да споделяте вашите планове и идеи.

2. Разговор за хубавата част от деня

Една от стъпките за добър сън и здрава връзка е избягването на стресиращи или предизвикани от безпокойство дискусии. Причината е, че може да се получи учестен пулс и повишено напрежение. Дори и денят да не е бил толкова страхотен, винаги можете да намерите нещо положително за разговор и да оставите партньора си да спи без притеснения.

Прост разговор за нещо хубаво, което се е случило през деня, ще ви помогне да промените настроението си и да предизвикате положителни емоции. Това също е добра възможност да поддържате връзка с партньора си и да опознаете живота му извън дома.

3. Гледайте се в очите

Да се ​​гледате в очите е толкова силно, колкото и просто. По време на този процес можете да почувствате партньора си. Установява се невидима енергийна връзка, когато се взирате в очите. Помага ви да разрушите бариерите и да разберете по-добре вашето единство. Това увеличава релаксацията, както и вашата емоционална връзка.

Просто седнете един срещу друг и се гледайте в очите. Опитайте се да усетите връзката и да разчетете емоциите в очите на партньора. Правете това в продължение на 2 минути.

4. Правете си един на друг масаж

Според проучвания двойките, които си правят редовни масажи, се чувстват по-удовлетворени. Това подобрява тяхното благосъстояние и намалява стреса. 15-минутен масаж за всеки партньор, поне 2 пъти седмично, е ефективен за психическото и физическото здраве.

Вижте още: 7 брутални знака, че той няма да се омъжи за вас

5. Четете един на друг

Докато четете, вие откривате нови неща и получавате много информация за обсъждане. Сходните интереси укрепват една връзка повече и от най-страстния секс. Най-добрият начин да започнете да разбирате партньора си по-добре е докато говорите за книга, която току-що сте прочели заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама