7 брутални знака, че той НЯМА да се омъжи за вас


7 брутални знака, че той НЯМА да се омъжи за вас
Снимка: iStock

Когато се срещате с някого, в крайна сметка идва момент, в който се питате дали тази връзка е само за сега или е завинаги?

Бракът е голяма работа, той е върховният ангажимент и не всеки иска да се ожени. Ако искате да се омъжите, може да бъде опустошително да научите, че мъжът, когото обичате, не иска същото. Може би той не иска да сключва брак или просто не желае да се ожени за вас.

Никой не иска да си губи времето в задънена улица. Никой не иска да прекарва година след година с някой, който просто не е – и може би никога не е бил – на една и съща страница. Има определени неща, които можете да търсите, определени признаци, които ще ви подскажат, но трябва да погледнете непредубедено. 

Понякога е по-лесно просто да си затворите очите, за да избегнете да се сблъскате с истина, която наистина не искате да приемете, че може би мъжът, когото обичате, не иска да се ожени за вас. Тези 7 неща ще ви помогнат.

1. Той не ви дава директен отговор

Той сменя темата винаги, когато стане дума за брак. И ако се обърнете към него, той говори за това само по шеговит, заядлив начин. Наистина нямате идея какво мисли за опцията брак.

Често срещаните отговори, които получавате, когато се опитате да говорите за това, са:

  • Има нужда от повече време.
  • Има нужда нещата във връзката да се променят.
  • Има нужда нещата в живота му да се променят.
  • Защо повдигате това сега?
  • Може ли друг път да говорим за това?
  • Всичко е толкова страхотно, защо трябва да го разбивате?
  • Стресиран съм на работа, не мога да говоря за това в момента.

Вижте още: Трите най-чести причини за раздяла с партньора

2. Той се ядосва, когато се опитате да говорите за това

Когато се появи темата за брака или обвързването, той се ядосва, отбранява се и се чувства неудобно. Вероятно се чувства невероятно виновен. Знае – съзнателно или подсъзнателно – че не иска да се омъжи за вас, но също така не желае да си тръгнете, така че се възмущава, когато го поставите в положение, в което трябва да признае, че не може да ви даде каквото искате. Той желае просто да оставите темата на мира, за да не се налага той да се занимава с нея и това изглежда като гняв и разочарование.

3. Той не "вярва в брака"

Той твърди, че бракът е просто лист хартия, всъщност не означава нищо, нищо добро не може да излезе от него. Мъжете не говорят закодирано - когато той каже нещо, вярвайте му и не смятайте, че мисли нещо друго.

Не правете грешката да гледате на това като на някакъв вид предизвикателство. Не превръщайте в своя мисия в живота да го превърнете във вярващ.

4. Той ви държи на разстояние от семейството и близките си приятели

Ако не сте се срещали с неговите приятели и семейство, това е огромен червен флаг.

5. Той все още не знае

Заедно сте от много години, може би живеете заедно, познавате се много добре, но той казва, че просто "не знае". Това наистина означава, че той знае... просто не знае как да ви го каже.

Мъжете обикновено знаят рано, когато са срещнали жената за себе си. Попитайте всеки женен мъж кога е разбрал, че съпругата му е "единствената" и отговорът най-вероятно ще бъде много рано, например доста преди шестте месеца заедно.

Вижте още: 8 неща за любовта, които трябва да научите възможно най-скоро

6. Той не може да се справя с конфликти

Част от това да сте в здрава връзка включва способността да се справяте с конфликти. Невинаги ще бъде перфектно, понякога ще бъде по-объркано от други, но и двамата партньори са в един отбор. И двамата работят заедно, за да го постигнат. Не влизат в битката като врагове. По същество те двамата са срещу проблема, а не двамата един срещу друг. Конфликтът е средство за намиране на решение, а не възможност да се нараните един друг.

7. Той наистина не се интересува от бъдещите ви планове

Споменавате, че може да искате да учите, а него наистина не го интересува или че искате да живеете в друга държава за известно време, или да имате други цели за бъдещето. Той не се интересува, защото знае, че няма да бъде засегнат от тези неща, защото вие не сте някой, когото той вижда като дългосрочен партньор. Той също така не говори с вас за бъдещите си планове или ако го прави, те наистина не ви включват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама