Защо той продължава да се връща в живота ви


Защо той продължава да се връща в живота ви
Снимка: iStock

Раздялата е достатъчно трудна, но когато бившият ви продължава да се връща, но изглежда не ви иска обратно, това може да бъде смазващо. Може да е бивше гадже или бивша ситуация - каквото и да е, така или иначе боли и обърква ума ви.

Може би той започва да коментира вашите акаунти в социалните мрежи, може би ви пуска приятелски съобщения от време на време, може би иска да излезете на кафе и да наваксате. Ако се поддадете, когато той иска да говори или да ви види, тогава може да сте в опустошителен цикъл на получаване на фалшива надежда и да мислите, че той иска да се съберете отново, само за да изпитате отново съкрушителен удар на отхвърляне, когато той изчезне или каже, че не иска да опита отново.

Но защо тогава? Защо продължава да се връща? Със сигурност трябва да означава нещо! Ето 5 възможни причини.

1. Той не иска да се чувства като лошия човек

Нито един мъж, поне никой нормален, емоционално здрав мъж, не си поставя за цел да разбие сърцето на една жена. Той не иска да ви нарани, иска да вярва, че сте на същата страница като него и всеки може да продължи напред и да бъде щастлив.

Вижте още: Ако искате щастлива връзка, трябва да се откажете от тези 8 неща

2. Липсвате му

Желанието, привличането и чувството на харесване или любов към някого са сложни, тези неща не се включват и изключват като ключ за осветление. Възможно е той да ви протяга ръка, защото наистина му липсвате и това, което сте споделяли заедно, но това не означава, че иска да се събере отново с вас.

3. Той иска да правите само секс

Хората имат нужди, понякога егоистични нужди. И ако се чувате с него от време на време и в крайна сметка се видите и правите секс, но след това отново изчезне, докато не ви се обади един ден и да иска отново да се видите за секс... добре, тогава имате своя отговор защо продължава да се връща. Това е лесен капан, в който да попаднете, когато става въпрос за връзка с експлозивна химия. Химията е важна, но никога не може да компенсира фундаменталната съвместимост.

4. Удобно е

Има комфорт в познатото, дори ако знаем, че познатото не е подходящо за нас. Нашите сърца и умове винаги ще ни дърпат към познатото. Повечето хора правят едни и същи неща всяка сутрин, мислят едни и същи неща през целия ден, приписват едно и също значение на събитията и се чувстват привлечени от едни и същи типове хора, обикновено тези, които се чувстват познати и отразяват качествата на важни фигури от тяхното минало. Ние сме създания на навика.

Особено вероятно е той да се връща от чувство на комфорт или познатост, ако това е била дългосрочна връзка или ако не му се случват много други неща в живота и той усеща зейналата дупка на пространството, което сте оставили зад себе си.

Вижте още: 6 стандарта, които жените трябва да следват в любовта

5. Той все още ви харесва... просто недостатъчно

Това обикновено е най-объркващото от всички. Той има чувства към вас, но те просто не са достатъчно силни. Обикновено това се случва след "ситуация". Той или слага край на нещата, или ви преследва... вие сте съсипани, но след това продължава да се връща и да ви дава фалшива надежда.  Причината е, че той наистина ви харесва, намира ви за готини и привлекателни, забавни и интересни… просто не ви харесва достатъчно, за да иска да има връзка с вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама