6 стандарта, които жените трябва да следват в любовта


6 стандарта, които жените трябва да следват в любовта
Снимка: iStock

Човешките същества имат основни нужди, които създават основни стандарти за здрави взаимоотношения. Въпреки че всяка връзка е различна, има общи неща, от които се нуждаем от романтичния ни партньор. Те са основата на дълготрайната и пълноценна връзка.

1. Искреността започва от лицето

Естествена усмивка, да не бъде насилена или фалшива.

2. Взаимно уважение

Във връзка, основана на уважение и честност, жената трябва да очаква взаимно разбиране и равенство. Тя заслужава да бъде изслушана, нейните чувства и граници признати, а нейната стойност безусловно оценена. И двамата партньори си дължат прозрачност, искрена комуникация и ангажимент да поддържат отношенията си през житейските възходи и падения.

Вижте още: Най-големите любови се случват неочаквано

3. Доброта

Ако я няма добротата, няма да я има и любовта. Добротата е предпоставка за изграждане на отношения на доверие. В края на краищата, ако не можете да бъдете уязвими пред половинката си, няма да имате здрава основа за пълноценна връзка. С доброта можете да имате уязвимост - което изгражда доверие, което изгражда любов.

4. Честност за подхранване на доверие

Основен стандарт, който жените трябва да имат за добра връзка, е да знаят, че партньорът им е честен в изразяването на чувствата и в действията си. Без честност доверието е невъзможно. Без доверие изграждането на любяща, взаимно подкрепяща се връзка е малко вероятно. Всъщност това е основата за всичко - от дълбока интимност до взаимно разбиране и оценяване.

Вижте още: Ако един мъж наистина ви харесва, НЯМА да каже тези 6 неща

5. Безопасно пространство

Много по-лесно е да се изгради доверие, когато жената се чувства физически и емоционално сигурна във връзката си.

6. Любов без очаквания

Не можем да променим другите - можем само да покажем най-доброто от себе си и по този начин да допринесем връзката ни да стане по-добра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама