5 урока за живота от прекрасната София Лорен


5 урока за живота от прекрасната София Лорен
Снимка: Getty Images

София Лорен e истинска икона - пленила зрителите по целия свят със своя забележителен талант и вечна красота.  Дори на 88-годишна възраст тя продължава да има младежки дух и сякаш неизчерпаема енергия.

Ето 5 житейски урока от самата София Лорен:

1. Вътрешно щастие и самоувереност

Когато се взира в огледалото, тя не търси външно потвърждение на своята красота или величие. Това, което наистина има значение за нея, е как се чувства отвътре.

Преди време в интервю тя откровено сподели, че се чувства много по-млада от възрастта си "Понякога не го вярвам. Чувствам се на 20".

2. Добри семейни връзки

Поддържането на близки отношения с децата и внуците ѝ е следващата важна съставка в нейната рецепта за пълноценен живот. Въпреки че живее в Швейцария, докато семейството ѝ живее другаде, Лорен се възползва максимално от технологиите, за да поддържа връзка с близките си.

Вижте още: 5 неустоими черти на жените с класа

3. Наслаждава се на малките радости на живота и отхвърля негативността

Италианската актриса е приела остаряването като естествен процес и не се стреми да променя тялото или личността си, за да отговаря на обществените очаквания. Опитва се да обръща повече внимание на хубавите неща в живота.

4. Приема несгодите философски

София Лорен губи съпруга Карло Понти преди повече от десетилетие и твърди, че е важно да приемаме неизбежната реалност. Въпреки че е изпитала дълбока тъга по време на смъртта на мъжа си, тя смята, че човек никога не може напълно да преодолее подобни чувства на загуба, но това е само част от житейския път.

Вижте още: 5 древни мантри, които ще преобразят живота ви

5. Любов към работата

Друга тайна на Лорен е нейната страст към работата ѝ. Тя вижда актьорството като свой живот и свое истинско призвание, поради което пенсионирането не е преден план за нея. С усмивка тя гордо заявява: "София завинаги!"

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама