Таро карта за всяка зодия за 11 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 11 април 2024
Снимка: iStock

Промяната винаги изглежда различно за всеки. Ето каква карта Таро се пада за различните зодии днес, 11 април 2024.

Овен - Десет жезли

Напоследък сте твърде заети, а когато сте заети, можете да загубите интерес към проект, който наистина цените и обичате да правите. Днес вашата единствена цел е да намерите баланса, необходим за поддържане на вътрешната ви енергия, като същевременно се грижите за другите. 

Телец - Два жезъла

Вижте нещата такива, каквито са. Когато премахнете желанието да отричате истината, може да получите нещо невероятно - сила. Когато валидирате реалността, можете наистина да преминете към решение.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат късмет в любовта до края на април 2024

Близнаци – Колесницата

Готови сте да се заемете с всичко, което животът ви предложи, но единственото нещо, от което се нуждаете, е да се чувствате мотивирани и вдъхновени да свършите задачите си. Днес си припомнете какво ви е накарало да сте ангажирани на първо място.

Рак - Три меча, обърната

Не се сравнявайте с другите, дори ако и двамата сте започнали пътуване по едно и също време. Вашият път е уникален и проектиран да отговаря на вашите реакции и преживявания.

Лъв - Пет меча

Може да забележите, че не всички са съгласни с вас. Петте меча е битка на ума и вие ще искате да преодолеете това препятствие.

Дева – Присъда

Доверете се на инстинктите си. Когато усетите, че нещата не се случват по начина, по който сте планирали, разочарованието е нормално, но се опитайте да запазите равновесие.

Везни - Рицар на жезлите

Вашите възприятия или начин на живот могат да бъдат вашият скрит успех! Не е нужно да следвате тълпата. Необходима е смелост, за да отстоявате правото си да правите нещата както искате.

Вижте още: Жените от тези 3 зодии ще бъдат безумно щастливи до края на април 2024

Скорпион - Паж на жезлите

Очакват ви добри новини, Скорпиони. Може да получите специално съобщение, което изпълва деня с радост. Дръжте очите си отворени, за да видите какво ви изпраща Вселената.

Стрелец - Шест чаши

Не подценявайте силата на приятелството. Понякога малко безгрижно забавление може да облекчи тежкото ви сърце и да предизвика радост. Отделете време на приятелите си. Вижте колко красив може да бъде животът!

Козирог - Десет чаши

Крачка назад може да се окаже няколко крачки напред в зависимост от това каква е ситуацията. Не си позволявайте да се чувствате победени или изгубени.

Водолей - Колелото на съдбата, обърнато

Можете да отвърнете с добро на злото, не го забравяйте. Хората може да правят неща, които ви се струват грешни. Вместо да се опитвате да се преструвате, че действията им не са ви наранили, направете добро дело.

Риби – Слънцето

Това ще бъде ден, изпълнен с радост и надежда. Всичко си идва на мястото за вас. Съсредоточете се върху доброто и когато не можете да намерите добро в дадена ситуация, обърнете се и намерете най-доброто място наблизо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама