Любовен уикенд хороскоп за 27-28 юли

  • Любовен уикенд хороскоп за 27-28 юли
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 26.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Овните са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Телец

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Близнаци

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

Рак

През почивните дни любовният ви живот ще се развива не по начина, по който сте се надявали. Спокойствието ще е последното нещо, което ще постигнете. И двамата ще разкриете някои от грозните черти на характерите си.

Лъв

Не обещавайте неща, които не можете да изпълните, колкото и да ви се иска. По-важно е да оправдаете очакванията, които партньорът има към вас.

Дева

Любовният живот на Девите през уикенда определено няма да бъде скучен. От една страна ще се чувствате подкрепяни и обичани, но от друга ще се борите за надмощие във връзката.

Везни

Отделете нужното внимание на любимия човек и се радвайте на хармонията. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

Скорпион

Дълбок и смислен разговор предстои за обвързаните Скорпиони. Духовната ви връзка се задълбочава и благодарение на това ще започнете да правите планове за по-далечното бъдеще.

Стрелец

Не е изключено да има конфликти на тема, свързана с финанси. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена от финансовата реалност.

Козирог

Представителите на зодия Козирог могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.

Водолей

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.

Риби

Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Не се изкушавайте да „почерните” партньора, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до нарушаването на приятелството ви.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.