Не съм като другите жени

  • Не съм като другите жени
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.05.2016 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ти нали знаеш, че не съм като другите жени? Сигурно често ти го казват и ония, другите жени. Да, знам, всички жени се мислим за единствени, уникални и неповторими. И повярвай ми – всяка една има по нещо свое си, напълно различаващо я от другите. Дори на пръв поглед да ти изглеждаме толкова идентични, ние сме различни. Просто някои от нас са избрали да се унифицират, да се слеят със стадото. Защото такива са правилата на модата, обществото или някой си там, дето е важен. Иначе всички жени сме различни. Макар и мъжете нерядко пъти да казвате, че физическите ни дадености са едни и същи, не е така. Всяка жена е като цвете и има различен сок и ухание. Цъфти по различно време и при различни условия. И ние като билките можем да церим, но трябва да се знае правилния грамаж. Иначе се превръщаме в болка. Такива сме си ние – различно ухаещи цветя. Едни растат долу в ниското, други на високо, някои са студенолюбиви, но всички сме жени.

Ти нали знаеш, че аз не съм като другите? Не го забравяй и не ме слагай моля в графата "жени”. Ако можеш да гледаш и виждаш, ще съзреш разликите в нас. Но ако решиш, че сме все един дол дренки – никога няма и да усетиш разлика.

Ние сме различни. Все жени, но всякоя се отличава. Коя е като люта чушка, друга сочна сливка или прасковка, а някоя е кисела джанка. Такива сме си – жени. Меним настроенията си, доста говорим, все нещо още искаме, но най-много искаме да сме ценени и обичани.

Жените са като цветята – някои обичат слънце, други имат нужда от сянка, едни се нуждаят от напояване всеки ден, други рядко. Затова е добре да не забравяш, че всяка дама е различна. И аз съм различна, нали го знаеш?

Автор: Elen Dejavu / elendejavu.blogspot

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.