Папи Ханс: Aртистът не трябва да заблуждава публиката с евтини номера

  • Папи Ханс: Aртистът не трябва да заблуждава публиката с евтини номера
    Дата: Снимки: NOVA
Дата: 10.04.2019 Снимки: NOVA
Iwoman.bg

"Шоуто е предизвикателство, което много ме забавлява и развива. Няма по-голяма сцена от "Като две капки вода" – това е най-гледаното предаване. Изправяш се пред пълна сцена, колеги и жури. В това има стрес, но и голяма възможност да се шлифоваш', сподели Папи Ханс в разговор със Симо в Стартер.

"Бисер Киров беше пълен ужас за мен, Тейлър Суифт е певица в стил, който е твърде далечен от мен. Последните няколко образа са такива, които не бих искал да изпълня, но това е шоуто и моментът за голяма доза професионализъм", разказа изпълнителят, който допълни, че най-важното е един артист да не се опитва да заблуждава публиката с евтини номера, тъй като зрителите знаят кога си откровен.

Следващата седмица Папи Ханс ще се срещне с най-голямото си предизвикателство от началото на шоуто с образа на Слави Трифонов. Дженифър Холидей ще предизвика Петя Буюклиева да покаже най-доброто от артистичния си потенциал, а Деси Добрева ще изпее една от култовите песни на Уитни Хюстън към емблематичния филм "Бодигард". Милко Калайджиев ще оглави хорото в следващия лайв с образа на Славка Калчева. Дичо ще запее македонска песен в образа на Володя Стоянов.Мария Илиева ще изпита гласа си с "O sole mio" на Лучано Павароти, а ТИТА ще бъде победителката от Евровизия – NETTA. Стефан Илчев, на свой ред ще се потопи в дует – този път с Марк Антъни и Тина Арена.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.