Романтичен ден очаква една зодия на 10 декември

  • Романтичен ден очаква една зодия на 10 декември
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.12.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Днес е много важно да си осигурите доброто настроение. Първо опитайте с помощта на другите и ако не ви помогнат сами, се погрижете да се чувствате добре.

Телец

Този понеделник е много вероятно да се опитат да ви въвлекат в интрига. Колкото и да са близки хората, които ви го предлагат - не участвайте в начинанието.

Близнаци

Днес ще сте изключително далновидни. Използвайте умението си, за да предвидите кой от проектите в работата ви заслужава най-много внимание.

Рак

Този понеделник се пазете от грешки. Проверявайте номера на телефона, на който звъните и дали сте изписали правилно адреса на имейла, когато изпращате писмо.

Лъв

Този понеделник развоят на събитията по никакъв начин няма да завиди от вас, така че не хвърляйте напразни усилия да променяте нещата.

Дева

Най-важната ви задача днес е да запазите спокойствие. Някой си е поставил за цел да ви изложи, като ви предизвика, не му го позволявайте.

Везни

Днес ще виждате и ще чувате само това, което искате. Имайте го предвид и през този ден не взимайте важни решения.

Скорпион

За да е задоволителен денят ви, поставете си благородна цел за изпълнение. Идват празници - помислете за дарение и благотворителна дейност.

Стрелец

Днес е много важно да си дадете сметка, че има хора, които също се притесняват за вас. Стегнете се и преодолейте съмненията си, за да улесните своя и техния живот.

Козирог

Денят ще ви накара да проявите цялата си добрина. Опитайте се да сте по-често в такова настроение или си изберете ден от седмица, който да посветите на положителни мисли и чувства. 

Водолей

Това, което може да ви попречи днес, е съмнението в собствените ви умения. Ако забравите за тях, няма да усетите как ще покорите много върхове.

Риби

Този понеделник няма да можете да успеете да направите всичко, което искате. Добре е да се замислите дали не си поставяте прекалено високи цели.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.