4 зодии с любовни проблеми през декември


4 зодии с любовни проблеми през декември
Снимка: iStock/Guliver

За някои зодии декември ще бъде доста труден в любовен план, затова трябва да бъдат по-внимателни в отношенията с партньора.

Близнаци

Тези от вас, които са във връзка, ще се чувстват "задушени" и объркани – хем обичат половинката си, хем искат да е по-далеч от тях. Не преувеличавайте ситуациите, в които ще попаднете, и най-вече емоциите си. Хубаво е през този месец да се научите да си стоите повече зад думата, така че ако сте обещали да украсявате коледна елха с любимия, наистина да го направите, а не да си измисляте глупави оправдания.

Лъв

Проблемът за Лъвовете идва от това, че не са съвсем наясно със себе си. Човекът до тях дава всички сигнали, че е готов да премине на следващо ниво от връзката, но представителите на зодията сякаш "буксуват". Няма нищо лошо в това да си признаете, че ви е страх и не сте готови. По-добре свалете гарда и поговорете с партньора, вместо да избягвате сериозните разговори.

скандал

Рак

През декември Раците ще са затворени и мнителни в любовен план. Може би са чули или видели нещо, което обостря сетивата им до краен предел и стават меко казано параноични. Няма нужда да ви казваме, че трябва да си избиете от ума всички невъзможни сценарии. В крайна сметка, ако връзката ви е истинска, ще издържи на всички житейски предизвикателства.

Водолей

Подобно на Раците, у вас са се зародили някакви съмнения за изневяра. Вероятността това да отговаря на истината е малка, но за сметка на това тези страхове действат като вътрешно огледало. Не си мислете, че човекът до вас ви е "вързан в кърпа" и не изисква никакви усилия. Напротив, огънят трябва да се поддържа, затова ако не се чувствате достатъчно желани, може би е време за промяна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама