Седмичен любовен хороскоп за 29 юли – 2 август

  • Седмичен любовен хороскоп за 29 юли – 2 август
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 29.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Ще се чувствате сякаш губите баланс във връзката си. Седмицата е подходяща за изясняване на това, което ви притеснява във взаимоотношенията.

Телец

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Близнаци

Неочаквано развитие в любовния живот на Близнаците ще настъпи в края на седмицата. Промяната ще ви изненада, но положително, така че не се притеснявайте.

Рак

Седмицата има предпоставки за романтика, но ангажиментите в работа няма да ви позволят да се отпуснете. За съжаление, партньорът ви е все по-малко готов да окаже своята подкрепа по отношение на кариерата ви.

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек няма да върви гладко. Разговор на определена тема ще се окаже болезнена за половинката ви, а вие имате нужда от отговори.

Дева

Добре е да се фокусирате върху любимия човек и позитивните страни на връзката ви, а не да търсите "под вола теле". Тази седмица звездите ще ви осигурят своята подкрепа да покажете и получите любов.

Везни

Имате да работите доста по взаимоотношенията си. Възможно е пред вас да се появят пречки, и ако има нещо, което искате да изясните, трябва да го направите сега, а не да чакате по-подходящ момент.

Скорпион

Партньорът ви ще бъде емоционално отворен и достъпен. Любовта е магическа тази седмица и по един или друг начин ще усетите нейното очарование.

Стрелец

Имате някакви вътрешни борби, които водите със себе си, и това може да се окаже предпоставка да сте твърде нервни към любимия човек.

Козирог

Възможно е да се появи деликатна ситуация във вашия любовен живот, с която ще трябва да се справите. Не забравяйте, че най-големите скандали се раждат от дребни несъвършенства.

Водолей

Комуникацията между вас и половинката ще изисква внимание и време, но крайният резултат ще си заслужава. Ако не можете да разрешите даден проблем, може би е добре да потърсите мнение на роднина или близък приятел.

Риби

Възможно е да се наложи да вземете някои важни финансови решения, за да си осигурите по-спокойно бъдеще. Обърнете внимание на тона, с който обсъждате проблемите.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.