4 лесни начина да декорирате дома си за Св. Валентин


4 лесни начина да декорирате дома си за Св. Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Хелоуин и Коледа определено крадат цялото внимание, що се отнася до празнична украса, но Свети Валентин е перфектното извинение да декорирате дома си с всичко, посветено любовта. И честно казано, наистина е адски лесно да трансформирате пространството със стил, при това без тривиалните розови листенца. Независимо дали готвите романтична изненада на половинката, или сте поканили приятелки на чаша вино, малко уют и любов никога не могат да бъдат излишни!

1. Добавете червени акценти

Нищо не казва, че е Денят на влюбените повече от няколко червени акцента и малко сърчица! Можете да използвате останали червени панделки от опаковането на коледни подаръци и да ги завържете върху приборите и салфетките.

2. Запалете свещи

Каквото и да си говорим, свещите винаги внасят уют, независимо дали е празник, или обикновен делничен ден. Признаваме, че това реално е декорация без да сме „си мръднали пръста“, но пък е доста ефектно, особено ако разполагате с поне една висока червена свещ.

3. Излезте от „кутията“

Ако насочите мислите си „извън кутията“, включваща рози, червено вино и млечен шоколад, ще намерите наистина адски много готини идеи. Една от тях е да украсите с нещо деликатно и различно – като орхидея, стрък лавандула или каквото друго се сетите.

4. Включете и балони

Бързо, лесно и ефектно! Не е случаен фактът, че всички деца обичат декорации с балони – те просто правят огромно впечатление с малко усилия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама