Зодиите, които са обсебени от Св.Валентин


Зодиите, които са обсебени от Св.Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте от романтиците, които започват да се запасяват с ароматни срещи и шоколадови сърчица месец преди празника на влюбените, може би това има доста повече с вашата зодия, отколкото с интереса ви към 14 февруари. Оказва се, че някои знаци естествено са привлечени към всяка възможност да изразят или проявят романтичните си чувства. Това превръща Свети Валентин в основна възможност за правене на големи жестове и романтични изненади. Ето кои са тези зодии.

Овен

Овенът като цяло не се нуждае от обяснения в любов и грандиозни прояви, защото е достатъчно уверен в своята стойност, а и в чувствата на половинката. Но от друга страна, тази зодия обича и да получава, и да подготвя изненади. Спокойно можем да кажем, че планирането и изпипването на детайлите около този романтичен ден кара родените под този знак да се вълнуват толкова за празника.

Телец

Тъй като Телецът е водещ „владетел“ на удоволствието, това значи, че е способен да превърне Свети Валентин в най-страстния и романтичен ден, като всичко това ще бъде постигнато по такъв начин, че да може партньорът да се почувства обичан. Разбира се, в представите на Телците всичко хубаво в живота е съпроводено от вкусна храна, така че романтичните вечери са повече от сигурни!

Рак

Раците не винаги са най-изразителният знак, особено що се отнася до романтичните чувства. Но това не означава, че те не са силно вдъхновени и мотивирани да участват в празненствата. Определено планират отдалеч как да изненадат половинката, защото не искат да влизат в традиционните рамки на празника.

Лъв

Лъвът обича вниманието, подаръците и да глези партньора си. А когато има специален ден, в който всичко това е задължително едва ли не, Лъвовете са на седмото небе. Този празник им дава възможност да бъдат в светлината на прожекторите, независимо дали са от страната на подарявашите, или получаващите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама