7 причини защо жената Рак е изумителна


7 причини защо жената Рак е изумителна
Снимка: iStock/Guliver

Жената Рак е пълна с противоречия. Тя е уязвима и предпазлива, има променлив характер, но е надеждна. Страхува се от промени, но същевременно е лесно приспособима. Има различни пластове, но най-общо казано е интересна. Тя е типът жена, за който се надяваш да се ожениш. Идеалната бъдеща майка, която ще се радваш да наречеш най-добър приятел.

1. Жените Раци са предпазливи, но силно чувствителни

Те не се доверяват лесно. Страхуват се да не бъдат наранени и се опитват с всички сили да предотвратят това. Точно като ракът, символизиращ зодията, тяхната нежна страна е скрита зад твърда черупка.

2. Те са отлични приятели и партньори

Може и да не се радват на голям брой познанства, но пазят няколко много важни човека около себе си. Присъща им е вътрешна възпитателна интуиция, която ги прави фантастични приятели и партньори. Обичат да се чувстват нужни и жадуват усещания. Те са надеждни, с яростно защитен механизъм, особено когато става въпрос за приятели, семейство и роднини.

3. Копнеят за комфорт и стабилност във всичко, което правят

В края на деня основната цел на жената Рак е живот изпълнен с комфорт и стабилност. Дори когато търси безразсъдни приключения, не оставя настрана чувството за сигурност. Именно затова тя се нуждае от непрестанно подсигуряване, че е обичана, а също и че е напълно защитена и задоволена във връзката си.

4. Ценят идеята за дома

Жените Рак изпитват желание да "пуснат корени". Искат да принадлежат на дадено място и да могат да го нарекат дом. Често смятани за домошари, те се наслаждават на нощите, прекарани вкъщи, докато са заобиколени от любимите хора.

5. Избягват спорове по всякакъв начин

Чувствителността им е особена и имат определено уязвимо място, където са лесно раними. Неприятните думи могат да им нанесат по-големи щети, отколкото говорещият е очаквал. С други думи споровете са най-лошият им кошмар. Когато изглежда неизбежно, те просто се свиват в себе си и свалят гарда.

6. Живеят в миналото

Много често жените Раци мислено се връщат в миналото. Високо ценят спомените си и имат уважение към цялата история, която имат зад себе си. Жената Рак вероятно пази билета от първата ви среща на даден концерт, а старата огърлица на баба й е любимото й бижу.

7. Могат да оцеляват

Жените Раци имат изключителни качества да се самосъхраняват и да оцеляват. Това е отчасти заради предпазливата им натура. Изграждат твърди прегради, за да предпазят "меката" си вътрешност от големия, лош свят. Те са ожесточено предпазливи и ще направят всичко, което е нужно, за да се предпазят от негативните външни влияния.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама