5 брутални истини за любовта с мъжа Рак


5 брутални истини за любовта с мъжа Рак
Снимка: iStock/Guliver

В астрологията Раците обикновено са описвани като чувствителни, емоционални, на които може да им се има пълно доверие. Но има още толкова много за този воден знак, особено когато става въпрос за връзки.

1. Те анализират всичко

Най-после имат среща с жената, която отдавна харесват, но не спират да анализират всяка нейна дума и действие. Наистина могат да бъдат много внимателни, когато искат. Да флиртувате с Рак чрез съобщения може да е или много секси, или най-лошото нещо. Някоя емотикона за вас може да не означава нищо специално, но той няма да спре да мисли какво точно сте имала предвид.

2. Могат да бъдат в наистина гадно настроение

Не им е приятно да ги смятат за прекалено емоционални, макар че има голяма истина в това. Когато Ракът се чувства наранен или разстроен, вие също ще го усетите - или ще се скрие в черупката си, или ще сложи фалшива усмивка. Но не го приемайте твърде лично, това е просто реакция, за да предотврати да бъде наранен.

3. Те са инати

Ако ги ядосате, по-добре да не сте близо до тях. Сериозно, когато става въпрос за спорове, винаги ще изгубите. Няма значение дали сте прави или не. Начинът, по който подхождате, е решаващ за това дали ще спите в различни стаи тази нощ.

4. Обичат семейството си безумно много

За Раците семейството винаги идва на първо място, затова са готови да ви пренебрегнат, ако близките им имат нужда от тях в този момент. Ако искате да намерите място в сърцето им, трябва да уважавате семейството им. Освен това, ако близките им приятели или семейството им не ви харесват, определено ще ви бъде доста трудно и ще трябва доста да се постараете, за да спечелите доверието им, ако искате да бъдете с него.

5. Но пред всичко - ще сторят всичко, за да ви направят щастливи

Когато се влюбят, го правят с цялото си сърце и душа. Те дават на връзката си всичко, което имат, без колебание. Макар че понякога това може да им навреди и да бъдат наранени, не съжаляват, защото ги е довело до следващата страница в живота им. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама