3 идеи за ръчно направени великденски кошници

  • 3 идеи за ръчно направени великденски кошници
    Дата:
Дата: 11.04.2017
Iwoman.bg

Наближава Великден и вече сме в празнично настроение за този обичан празник. Ако искате да украсите тематично трапезата си и да зарадвате близките си, може да си направите красиви кошници за яйца.

Днес ще ви покажем 3 предложения, които са много свежи и лесни, така че спокойно може да включите и децата при декорацията.

С цветя

За целта имате нужда от плетена кошница, изкуствени цветя и пистолет за горещ силикон. Отрежете дръжките и залепете цветчетата върху кошницата със силикон. Може да направите нещо по-изчистено или пък да я обсипете цялата - въпрос на вкус.

 

От дървени клечки (може да използвате сладоледени)

За тази интересна квадратна кошница ще имате нужда от дървени клечки, здраво безцветно лепило/силикон, декоративна трева. За направата, просто следвайте стъпките, които са показани на снимките.

 

От консерва

Имате нужда от обикновена алуминиева консерва, здраво лепило или силикон, дебел канап и панделки (може и други декорации). 

Първо пробийте две дупки за дръжката. След това навийте канапа около консервата, като предварително сте я намазали с лепило. Накрая може да украсите кошницата си с различни декорации - панделки, хартиени яйца...

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.