4 неща, които трябва да чистите всеки ден


4 неща, които трябва да чистите всеки ден
Снимка: iStock

Със сигурност не са много домакините, които искрено обичат да чистят и шетат из вкъщи. Но както всички знаем, това е "необходимо зло", от което никой не е избягал. Затова днес ще ви кажем кои са 4-те неща, които трябва да чистите всеки ден, за да си спестите двойно повече работа след време. 

4 неща, които трябва да знаете за отглеждането на иглики

Кухненският плот

Когато мислите за нещата, които поставяте върху плотовете си, е невъзможно да пренебрегнете колко са мръсни. Така че използвайте микрофибърна кърпа и дезинфекцирайте всеки ден. Това е мястото върху, което готвите, поставяте храна или прибори.

Кафемашината

Ако се събуждате само с чаша кафе, вашата кафемашина трябва да се почиства всеки ден, защото е огнище за бактерии и мухъл. Най-добре е да миете частите, които се разглобяват с топла вода и сапун.

Кухненската мивка

След всяко измиване на ръцете или съдовете в мивката остават бактерии и различни замърсявания. Те прилепват върху покритието и след няколко дни се превръщат в неприятни наслагвания, които се забелязват отдалеч. Използвайте почистващ препарат и старателно почистете мивката.

Мобилният телефон

Това малко, но толкова любимо устройство, ни следва навсякъде. Оставяме го върху различни повърхности, докосваме го с мръсни ръце, но често го пренебрегваме. Мобилният телефон е в пряк контакт с кожата на лицето. Често се покрива със следи от грим, което е предпоставка за образуване на бактерии. Използвайте антибактериално кърпичка и почиствайте всеки ден телефона.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама