5 готини идеи за адвент календари в последния момент


5 готини идеи за адвент календари в последния момент
Снимка: iStock

Очакването на Коледа е половината от забавлението на празника. Най-добрият начин да го отбележите и проследите? Адвент календар, разбира се. Той не само ви помага да отброявате дните, но понякога ви възнаграждава със сладко лакомство или малък подарък. Вместо да купувате познатите версии от магазина, към които гравитирате всеки сезон, изпробвайте една по-оригинална идея тази година, а именно ръчно направен адвент календар! Ще се изненадате колко креативни можете да бъдете с пълнежа, стига да имате първоначалната идея в главата. Ето и нашите любими модели, с които да се развихрите в последния момент.

Закачалка с доброта

Вникнете в празничния дух с този адвент календар, изпълнен с прояви на доброта. Добавете прости задачи като „Усмихнете се и помогнете на непознат“ до по-големи действия като „Доброволец“.

От кутии за бижута

Всички пазим тези малки кутийки от обеци, пръстени и разни други бижута. Ето, че могат да ви влязат в употреба, за да създадете този лесен адвент календар. Всичко, което трябва да направите, е да ги увиете в хартия, да добавите числа и да ги напълните с лакомства.

Мини гирлянд с чорапи

Пресъздайте тази очарователна идея с миниатюрни филцови или плетени коледни чорапи, нанизани като гирлянд. Това е идеалният начин да облагородите детската стая за празниците, като същевременно развълнувате малчуганите за Коледа.

От ролки тоалетна хартия

Ето още един страхотен DIY адвент календар! Ще ви трябва само шперплат или картон, ролки от тоалетна хартия (или кухненско руло) и пистолет за горещо лепило.

Мини къщички

Малките картонени къщички са изненадващо лесни за изработка и са идеалният декор – същинско коледни селце!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама