5 тенденции при интериора за есен 2019


5 тенденции при интериора за есен 2019
Снимка: iStock/Guliver

Листата падат, а скоро ще върнем и часовника назад, така че е време да обновим дома си в тон с есента. Ето 5 идеи, за да сте в крак с тенденциите.

1. Пауново синьо

Цветът допринася за наситена визия, а за да избегнете прекалено силното влияние, може да добавите нотки светъл нюанс в бебешко розово. Изберете най-тъмно синьо за завесите и съдовете за хранене. Масата от тъмна дървесина с метални крака носи драматичност. Може да разчупите обстановката с декоративни възглавнички във флорални десени. За да допуснете и природата в дома си, използвайте свежи цветя в големи вази.

2. Черни мебели

Аксесоарите в черен цвят навлязоха още миналата година, но тази есен той се настанява и по столовете около масата ни. Малкият черен стол става все по-предпочитан, а дизайнерите разработват различни варианти, за да удовлетворят всеки вкус. Най-често облегалката и конструкцията са черни, а седалката е в нежен, светъл цвят. Комбинацията на стола си отива със светло розови или телесни съдове. Така се запазва топлината на цялостната визия.

3. Неутрална тоналност

Подходяща за тези, които не обичат натрапващи се цветове. Елегантно, простичко и едновременно толкова стилно. Използвайте предимно насочена светлина, а за лампиони подберете кръгли и широки фенери. Най-добре е да намерите еднакви за тавана и за декорация на масата или около нея. Използвайте микс от светлобежови тоналности. За завършена визия подберете холна масичка от светла дървесина, с цвят на капучино.

4. Преобладаващо лилаво

Тъмно лилавото е цвят, който ще бъде тотален хит този сезон. Дори един от топ дизайнерите във Великобритания смята, че той притежава особена власт и носи драматичност на всяко място, но едновременно с това допринася за красив и привличащ погледа интериор. Изберете един ключов елемент, като например дивана, а наоколо използвайте сиво и тъмно зелено, за да запазите хармонията.

5. Ретро стил

Бързо, лесно и с минимални усилия! Малки промени като нови завивки и саксии за цветята също са начин да сте в крак с тенденциите. Ретро визията все още е популярна, така че спалните комплекти с геометрични фигури и изчистени линии са чудесна идея. По възможност добавете и няколко кашпи с различни зелени растения. Обикновено, стилно и модерно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама