За пръв път и в България - "Нощ на мебелите"

  • За пръв път и в България -
    Дата: Снимки: Мебели Виденов
Дата: 04.10.2019 Снимки: Мебели Виденов
Iwoman.bg

На 5 октомври в 18:00 часа на ул. "Околовръстен път" 106А в София отваря врати новият шоурум на "Мебели Виденов". Той е 43-тият на емблематичната българска компания и най-големият досега. Магазинът е на 3 етажа с обща търговска площ от 3000 кв. м.

Новият шоурум представя готови интериорни решения за вашия дом. В него въображението ви ще може да свали всички граници на тема "обзавеждане" и да сътвори идеята за перфектната дневна, спалня, детска или юношеска стая, която досега ви е убягвала.

Най-големият шоурум на "Мебели Виденов" ще предложи на своите клиенти една различна атмосфера, която създава комфорт и спокойствие при пазаруване. Готовите интериорни решения са вдъхновение за уют, а огромното разнообразие може да задоволи и най-взискателния вкус. Проектантите в магазина са на разположение да изготвят идеен проект за мечтаната от вас кухня.

Модерен, в крак с всички интериорни тенденции, новият дом на мебелите ще посреща своите първи гости в "Нощта на мебелите". Магазинът ще работи до 22:00 ч., с удължено работно време в деня на откриването. "Мебели Виденов" са подготвили много подаръци, изненади и емоции за цялото семейство. В специалната програма за вечерта са планирани магически спектакъл, светлинно шоу и преживявания, които не се подчиняват на гравитацията.

На 5 октомври първите посетители на магазина ще могат да се възползват от специално организиран транспорт по график, с начален час 17:30 ч. от стадион "Васил Левски".

Организирана е и томбола с големи награди. В нея може да участва всеки, посетил магазина до 20 октомври 2019 г. Наградите включват 3 ъглови дивана "Джъстин", 30 ваучера по 300 лв. и 300 релакс стола Максим.

До 20-ти октомври всички клиенти на новооткрития шоурум "Мебели Виденов" ще могат да се възползват от 30% отстъпка на избрани артикули, специално за магазина.

Повече информация за събитието и графика на автобуса можете да видите ТУК!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети: