Цвят за спалнята според характера


Цвят за спалнята според характера
Снимка: iStock/Guliver

Забелязали ли сте как един цвят може да повлияе на настроението ви? Ето защо е изключително важно какъв цвят ще изберете за стените на спалнята си. Все пак, времето, което прекарваме там, не е малко и е важно да бъде пълноценно.

СИВО за качествена почивка

Стените, боядисани в сив цвят, създават усещане за спокойствие и отдалеченост от света. Нюансът е изключително подходящ за хора със забързано ежедневие, които вечер си мечтаят за няколко часа тишина.

ОРАНЖЕВО за ексцентрични души

Оранжевият цвят издава за собственика, че е социален човек, обичащ приключенията. Всички нюанси на портокаловото се асоциират с топлота и ентусиазъм. Ако се чувствате привлечени от тази багра, значи ви е време да добавите малко забавление в живота си.

ЖЪЛТО за бодро настроение

Хората, които избират жълтия цвят, обикновено са перфекционисти и мечтатели. Въпреки че са надарени със способността да успокояват и предразполагат околните, те самите имат нужда от повече време за релакс и сън.

СИНЬО за повече хармония

Макар синята боя да се предлага в най-различни нюанси, то всичките ѝ фенове имат по нещо общо - нужда от повече хармония. Те обичат да чистят и организират дома си по начин, който ще улесни всекидневните им задължения.

ЗЕЛЕНО за дзен магия

Зеленото от край време се слави като пълноценен цвят. Хората, които го избират, са търпеливи, а хаотичният живот ги изкарва от равновесие. Затова те се опитват да компенсират липсата на спокойствие в ежедневието с дзен спалня.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама