Цвят за спалнята според характера

  • Цвят за спалнята според характера
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 15.08.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Забелязали ли сте как един цвят може да повлияе на настроението ви? Ето защо е изключително важно какъв цвят ще изберете за стените на спалнята си. Все пак, времето, което прекарваме там, не е малко и е важно да бъде пълноценно.

СИВО за качествена почивка

Стените, боядисани в сив цвят, създават усещане за спокойствие и отдалеченост от света. Нюансът е изключително подходящ за хора със забързано ежедневие, които вечер си мечтаят за няколко часа тишина.

ОРАНЖЕВО за ексцентрични души

Оранжевият цвят издава за собственика, че е социален човек, обичащ приключенията. Всички нюанси на портокаловото се асоциират с топлота и ентусиазъм. Ако се чувствате привлечени от тази багра, значи ви е време да добавите малко забавление в живота си.

ЖЪЛТО за бодро настроение

Хората, които избират жълтия цвят, обикновено са перфекционисти и мечтатели. Въпреки че са надарени със способността да успокояват и предразполагат околните, те самите имат нужда от повече време за релакс и сън.

СИНЬО за повече хармония

Макар синята боя да се предлага в най-различни нюанси, то всичките ѝ фенове имат по нещо общо - нужда от повече хармония. Те обичат да чистят и организират дома си по начин, който ще улесни всекидневните им задължения.

ЗЕЛЕНО за дзен магия

Зеленото от край време се слави като пълноценен цвят. Хората, които го избират, са търпеливи, а хаотичният живот ги изкарва от равновесие. Затова те се опитват да компенсират липсата на спокойствие в ежедневието с дзен спалня.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.