Дифузери с пръчици - най-ефикасният начин за ароматизиране на стая


Дифузери с пръчици - най-ефикасният начин за ароматизиране на стая
Снимка: iStock/Guliver

Търсите ли начин да подобрите домашните условия? Кацата с кисело зеле на съседния балкон прави сутрините ви неприятни? Искате нещо, което да допълни атмосферата в една стая? Тогава най-вероятно си мислите за дифузери с пръчици като естествен начин за освежаване на въздуха.

Флиртувайте със сетивата си с натурално ухание

Има много начини един човек да направи дома или офиса в едно по-вълнуващо място. Правилните аромати могат да превърнат едно помещение от пространство с четири стени, в тропичен остров, алпийско преживяване или екскурзия в природата.

Стимулирайте вашите сетива с натуралните ароматизатори на AirSpice.bg и внесете едно съвсем различно усещане.

Обонянието е едно от най-стимулиращите усещания, които притежава един човек. Чрез него можем да разберем, че сме намерили правилният партньор за нас. Можем да закодираме памет и при срещане на дадено ухание да се върнем назад във времето, когато за първи път сме срещнали дадена миризма.

Освен визуална стимулация чрез естетични избори, един дом или офис могат да бъдат ароматизирани по начин, които предразполага човешкият ум към един по-спокоен ден.

Защо употребата на дифузери и пръчици е по-добър избор от останалите

Когато човек чуе „ароматизатор” той често се сеща за тези автоматичните ароматизатори със синтетични мириси, които доста бързо настищат въздуха. Поради наситеността на впръсканият аромат, на човек може да му прилошее.

Това агресивно впръскване във въздуха прави възможно случайното получаване на доза изкуствен парфюм в лицето, което е крайно неприятно. Ролята на един истински ароматизатор е да предразположи човек към удобство и спокойствие, а не да причинява болка и дискомфорт.

За това от AirSpice.bg създадоха иновативни дифузери с пръчици за освежаване на всяко помещение в дома.

Преимуществата на дифузерите пред другите видове ароматизиране

Това, което прави този начин на освежаване на стая по-добър от останалите е, че се случва постепенно, без да опасност от натрапчиви ухания. Постепенното изпаряване на етеричните масла и парфюми във въздуха създават постоянно и фино арома-поле, което се разсейва със всяко движение в стаята.

Употребата на естествени съставки и памучни пръчици означава, че вашият дом или офис не само ще мирише точно така както вие искате, но и че ще бъде направено по естествен и нежен начин.

Дифузерите отделят своите масла във въздуха бавно и постепенно, което прави пренасищането на ухания съвсем невъзможно. Всяка капка етерично масло, бива комбинирана с естествени съставки, за да се получи един истински букет от благоухание.

Всеки дифузер трае до 30 дни без да има нужда от презареждане. Това означава, че не само получавате много по-ефикасно освежаване на дадено помещение, но и че цената е доста по-добра в дългосрочен план.

Друго предимство на дифузерите, е че няма нужда от презареждане или от чудене дали флакона е все още пълен. Те нямат батерии, нямат резервоари под налягане, няма вредни изпарение.

Всяка бутилка дифузер е създадена по специална формула, в затъмнено стъкло, за да се ограничат вредните ефектни на слънчевата светлина. Благодарение на качествените ароматизатори на AirSpice.bg, всеки дифузер ще отдава благоуханен букет от подбрани билки и цветя с постоянен ефект, дори до последната капка.

Широко приложение и богат избор от комбинации

Арома-терапията е само един от многото смисли на подобен вид подход към декорацията на вашият дом или офис. Не се ограничавайте в изборите на уюта и комфорта само във визуалното – направете правилният избор и обогатете вашата околна среда с продуктите на Air Spice и то на доста добра цена.

Висококачествената селекция от акредитираният производител ви дава гаранция за дълготрайният ефект на всяка капка от уханните масла. Доверете се на опита, професионализма и години проучване и внесе във вашият дом едно съвсем различно усещане от това, което е било до сега достъпно.

С продуктите на Air Spice, вие ще имате удоволствието се насладите на майсторски подбрани ухания, които да стимулират сетивата ви по един наистина интимен и специален начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама