Домът на Гуинет Полтроу, който подхранва ума, тялото и душата (СНИМКИ и ВИДЕО)


Домът на Гуинет Полтроу, който подхранва ума, тялото и душата (СНИМКИ и ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Когато някой си представя дома на Гуинет Полтроу в Монтесито, Калифорния, със сигурност въображението му се развихря в необятни посоки -  свещи с интимния аромат на Гуинет, които по принцип са част асортимента на компанията ѝ Goop, шушулки с нулева гравитация на растителна основа, извличащи токсини, спрейове за отблъскване на емоционални вампири. Можете да си отдъхнете - дори да са част от интериора, днес не са център на вниманието ни. 

Вижте още: На гости в шикозния дом на Майли Сайръс, обзаведен от майка ѝ (СНИМКИ)

В огромното имение, разбира се, присъстват безброй елементи, специално предназначени да подхранват ума, тялото и душата, но те просто са по-дискретни - неща като витрувиански пропорции, свещени геометрии и множество фино изработени архитектурни детайли, които заедно представляват нюансирана интерпретация на интериорния уелнес.

Тъй като това е първото „изложение” на дома на актрисата пред Architectural Digest, тя сподели, че: „Силата на къщата е в тънкостите на светлината и пространството. Освен това, прекарахме много време в оценка на семейните модели - как всъщност живеем, какво ни кара да се чувстваме най-удобно. Фокусът беше върху преживяването, емоцията.”

Вижте още: Не чистите тавана у дома? Голяма грешка, ето защо!

Полтроу за първи път е завладяна от магията на Монтесито по време на следването си в университета в Санта Барбара, което прекъсва преждевременно, за да снима” „Винаги съм гравитирал към Санта Барбара. Дори когато живеех в Лондон, водихме децата на почивка в района. Това беше нашето сладко бижу за бягство в САЩ.“, казва тя.

Домът на Гуинет и съпруга ѝ наистина лъха на спокойствие, а ако някой се затруднява да го намери, може да успокои сетивата си в пълноценния спа център с гореща вана, студена вана, сауна и парна баня.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама