На гости в шикозния дом на Майли Сайръс, обзаведен от майка ѝ (СНИМКИ)


На гости в шикозния дом на Майли Сайръс, обзаведен от майка ѝ (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Не е минала дори година, откакто суперзвездата Майли Сайръс закупи своето убежище с шест спални, седем бани и площ от 630 кв.м. в Южна Калифорния, но въпреки то това вече е напълно декорирано. Нещо повече, певицата от доста време живее в него. И това е благодарение на екипа по интериорен дизайн на Майли: Тиш Сайръс (също майка на Майли и мениджър от 16 години) и дизайнерският партньор на Тиш - Мат Сандърс. Тиш признава:

Вижте още: Интериорните тенденции на 2023: В духя на 90-те (СНИМКИ)

Най-важното нещо за мен е, когато влезеш в нечия къща, да знаеш кой живее там, каква е неговата личност, какво обича и какъв човек е. Познавам Майли толкова добре и сме толкова близки, така че наистина успях да го направя. Резултатът? Подобно на самата Майли, домът е красив и буен, като през цялото време е стабилен и дисциплиниран в своето изобилие.

Моята къща е много бохо шик, всичко е неутрално. Но с Майли трябваше да се усеща рокендрол. Има много цвят. Технически и арт елементи.”

Въпреки това Тиш е успяла да прегърне веселия максимализъм на Майли. Самата певица казва: „Майка ми вярва, че нищо не е постоянно, няма нищо, което не може да бъде променено. Хората правят смели избори в живота си и понякога тези хазартни игри работят и носят късмет, а понякога не. Аз съм готова да поема този начин на живот и това е отразено в дизайна.“

Вижте още: Диван срещу канапе: Каква е разликата?

Тя допълва, че любимият ѝ елемент у дома е щурият и цветен стол, който прилича на паун – точно там Сайръс прекарва време с кучетата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама