Майли Сайръс начело на класациите за албуми и сингли


Майли Сайръс начело на класациите за албуми и сингли
Снимка: Getty Images

Новият албум на Майли Сайръс "Endless Summer Vacation" зае първо място в британската класация с излизането си, а хитът й "Flowers" остана за девета седмица начело на класацията за сингли, съобщи Официалната компания която следи продажбите и съставя чартовете.

Майли Сайръс преди е заемала първото място във Великобритания с албума "Bangerz" през 2013 г. Тя оглавява и двете класации едновременно също за втори път. През 2013 г. по едно и също време първи бяха хитът й "Wrecking Ball" и "Bangerz". Майли Сайръс е първият изпълнител с двойно постижение тази година. Такова не е имало от хита "Anti-Hero" и албума "Midnights" на Тейлър Суифт миналата година.

Песента, с която Шакира отмъсти на Пике, счупи 14 рекорда

На второ място в британската класация за албуми е "The Highlights" на Уикенд. Трети е новоизлезлият албум "UK Grim" на дуета "Слифорд Модс". Пинк е четвърта с "Thrustfall", следвана от Хари Стайлс с "Harry's House".

В класацията на синглите деветата последователна седмица начело на "Flowers" изравнява рекорда на "Drivers License" на Оливия Родриго като най-дълго задържал се сингъл на първо място през това десетилетие.

На второ място в британската класация на синглите е "Boy's Liar" на Пинк Пентърес. Трети е "Miracle" на Калвин Харис и Ели Голдинг.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама