Как да тренирате като Майли Сайръс във “Flowers” (ВИДЕО)


Как да тренирате като Майли Сайръс във “Flowers” (ВИДЕО)
Снимка: YouTube

Има много шум около най-новия сингъл на Майли Сайръс „Flowers“. Интернет “изригна” от конспиративни теории, свързани бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт. Но освен цялата истерия около песента, нямаше как да не забележим, че TikTok също се е захванал за видеото поради друга причина - Сайръс е предимно гола в половината видеоклип и мнозина искат да разберат нейната фитнес рутина.

Е, във "Flowers" Майли загатва и как точно се поти във фитнеса. Докато пее за любовта към себе си, тя прави и доста тренировки край басейна. “Замаскира” някои доста сложни упражнения като танцови движения, при това доста ефектно.

Тренировката, показана в клипа, се състои от многоставни движения на цялото тяло, обхващащи силови упражнения, малко кардио и такива за баланс. А именно…

Променливи вълни с въже

Застанете с крака на ширината на бедрата, свити колене и стегнат корем. Трябва да сте достатъчно далече, така че бойните въжета да са опънати докрай без да са твърде хлабави или стегнати. Поддържайки тази позиция, редувайте повдигането на всяка ръка нагоре, така че да създавате вълни с всяко въже.

@workyour_ashoff Whew @Miley Cyrus did what needed to be done with this one! I saw the music video and was immediately inspired by not only the song but also the music video. Love the message of loving yourself mixed with moving your body 😍 #fyp #flowers #mileycyrus #homeworkout #lowimpactworkout #flowersmileycyrus #momsoftiktok ♬ Flowers - Miley Cyrus

Спайдърмен пълзене

Това е предизвикателство за горната част на тялото и корема. Сайръс прави това движение с помощта на съпротивителна лента, но можете да го правите и само с телесното си тегло - пак ще е ефективно, но не толкова трудно.

Започнете в позиция на висок планк. Преместете дясната си ръка и левия крак напред, така че ръцете и краката ви да са отдалечени и направете лицева опора. Повторете от другата страна, като пристъпите лявата ръка и десния крак напред.

Глутеен мост

Сайръс прави това, докато върти бедрата си, но можете да се придържате към класическата версия на глутеен мост или да увеличите напрежението, като повдигнете петите си. Това е чудесен начин да работите за стегнато дупе.

Скок “лакът в коляно”

Сайръс прави този скок, използвайки съпротивителна лента на бедрата, но е също толкова ефективен и с вашето телесно тегло. Движението е комбинация от кардио и сила на долната част на тялото.

@mum_juststop miley workout #miley #mileycyrus #mileycyrusflowers #centr #mileycyrusworkout #mileycyrusfans #mileycyrusfan #centrapp #chrishemsworth #liamhemsworth ♬ original sound - Emma Zander

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама