Новата песен на Майли Сайръс, посветена на Лиъм Хемсуърт, чупи рекорди (ВИДЕО)


Новата песен на Майли Сайръс, посветена на Лиъм Хемсуърт, чупи рекорди (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Майли Сайръс определено внесе смут с последния си сингъл "Flowers", който е пълен със скрити послания и препратки. Видеото към оптимистичното парче, което се рекламира като ода на любовта към себе си, излезе на 12 януари. Уж безгрижната песен включва лирики, които загатват за бившия съпруг на Сайръс, Лиъм Хемсуърт, и дома, който някога са споделяли. Още по-подозорителен е фактът, че песента излезе на рождения ден на актьора.

„Бяхме прави, докато не бяхме / Построихме дом и го гледахме как гори“, пее тя в първия стих, имайки предвид къщата, която тя и Хемсуърт споделяха в Малибу, преди да бъде унищожена от пожара в Уусли през 2018 г.

Но препратките към Хемсуърт не са единственото нещо, което феновете са разбрали в песента. При по-внимателно слушане изглежда, че част от "Flowers" отразява песен на Бруно Марс - "When I Was Your Man". Знае се, че това е песента, която Лиъм посвети на Майли след първия им годеж през 2013.

В текста на Марс се пее: "Трябваше да ти купя цветя / И да те държа за ръка / Трябваше да ти дам цялото си време / Когато имах възможност / Да те водя на всяко парти, защото всичко, което искаше да правиш, беше да танцуваш. "

Отговорът на Майли не закъснява: „Мога сама да си купя цветя / Да напиша името си на пясъка / Да говоря със себе си с часове / Казвам неща, които не разбирам / Мога да танцувам и мога да държа собствената си ръка.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама