Интериорните тенденции на 2023: Омбре стени (СНИМКИ)


Интериорните тенденции на 2023: Омбре стени (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Имаше момент, когато омбре-то беше навсякъде – в косите ни, в дрехите и т.н. Макар отдавна да не е толкова актуален тренд в ежедневието, омбре успя да си проправи път в интериора. Дори можете да го превърнете в забавен проект тип „Направи си сам“ за незабавно, драматично въздействие.

Вижте още: 4 начина да направите спалнята си по-луксозна (СНИМКИ)

Акцентните стени в омбре обединяват меката, но графична природа на градиентните схеми за рисуване с текстурни ефекти, включително грубо измазани стени като циментова замазка, доказвайки, че омбре стената все още може да работи за модерна схема.

За още по-напредничав подход към омбре стената е възможно да се заложи на измазани стени със съвсем лека цветова промяна, запазвайки естествената текстура на стените. Един от най-лесните начини за постигане на безупречно омбре обаче си остава тапетът.

Хубавата новина е, че омре стените са идеални, ако не си падате по акцентни такива или ги смятате за демоде. Практичен вариант е, ако вече имате голямо произведение на изкуството на друга стена и не искате двете да се конкурират.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама