Ето как изглежда перфектният дом според зодията ви


Ето как изглежда перфектният дом според зодията ви
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че домът е нашата крепост и това не е случайно, защото именно там можем да изразим най-добре себе си. Ако в ежедневието не можем да се обличаме така, както искаме, защото работата ни изисква определен дрескод, то домът е онова място, което изграждаме според характера и нуждите си.

Днес ви представяме как изглежда перфектната "крепост" за всяка зодия: 

Овен

Овните живеят в бъдещето и постоянно следват тенденциите в съвременните технологични разработки. Следователно технологичните устройства са важен елемент в подреждането на дома им. Спортът също е от голямо значение за тях, така че в идеалния им дом ще има фитнес зала.

Телец

Представителите на тази зодия се радват на хармония и особено ценят старите мебели. За тях кухнята е сърцето на дома, така че в мечтания дом кухнята ще бъде най-голямото помещение.

Вижте още: Безумен късмет връхлита тези 3 зодии до края на годината

Близнаци

Близнаците обичат смесването на стилове. В тях модерните детайли се допълват от класическа елегантност. Те прекарват по-голямата част от времето си в хола, затова за тях е важно винаги да е подредено.

Рак

Ракът винаги е семейно ориентиран и се радва на скъпи мебели с чар. Обича и мебелите, наследени от предишни поколения.

Лъв

Лъвовете са изключително добре организирани както в живота, така и у дома. Те обичат лукса, а няколко ценни произведения на изкуството могат да бъдат намерени в дома на почти всеки роден под този знак.

Дева

Хората, родени под този знак, са педантични и организирани по характер. Що се отнася до дома, те харесват, когато всичко е на мястото си, затова предпочитат пространство, оборудвано с чекмеджета, както и други възможности за съхранение и необичайни декоративни елементи.

Везни

Везните обичат баланса и хармонията в дома. Те често притежават ценна, дизайнерска вещ, която отразява тяхната изтънченост. Любимите им цветове са бяло, зелено и тюркоазено синьо.

Вижте още: Тези 3 зодии ще ударят джакпота през ноември 2023

Скорпион

Скорпионите се наслаждават на всичко мистериозно в природата и за тях цветовете имат особено сетивно значение. Предпочитат комбинации от светлина и сянка, поставени в хармонична връзка. Любимите им цветове са оранжево и жълто.

Стрелец

Стрелецът обича свободата, а оттам и широкото пространство. Неговият приключенски дух придава особено значение на книгите, така че възможността за домашна библиотека винаги е повече от добре дошла, но той прекарва много време и в кухнята, като се има предвид, че представителите на тази зодия са истински гастрономи.

Козирог

Най-характерният стил за Козирога е класическият, т.е. вечен. Мебелите от дърво и кожа или ретро шик елементите са сред предпочитаните избори. За Козирога е може би дори по-важно, отколкото за родените под знака на Дева, всичко да си е на мястото.

Водолей

За хората от тази зодия идеалният дом е този, който ще им даде усещане за наслада, точно както са на пътешествие или ваканция. Те обичат, когато интериорът е допълнен със сувенири. Любимият им цвят е бял.

Риби

Родените под този знак обожават синия цвят и хармоничните отношения в хола. Като се има предвид, че често украсяват жилищното си пространство с произведения на изкуството, може да се каже, че домът им наподобява истинско арт ателие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама