Избор на офис стол - на какво задължително да обърнем внимание


Избор на офис стол - на какво задължително да обърнем внимание
Снимка: iStock/Guliver

Това на какво ще седите е важен въпрос за всеки собственик на бизнес – модернизирането на световната икономика въвлече много бизнеси в дигитализацията, много от нас седят на стол зад бюро.

Това да прекарваш 8-9 часа седнал може да се отрази зле на кръвообращението, а това да се превърне в хронично високо кръвно и добавен дискомфорт.

Ако иска да си спестите тези проблеми, а те много лесно могат да бъдат спестени, се обърнете към специалистите от Antares-bg.com, които предлагат едни от най-удобните и стилни офис столове. С тях можете да заложите на добро качество на изработка, издръжливост и най-вече – комфорт и здраве.

Какво е важно при избора на офис стол

От значение за много бизнеси е цената на един стол, понеже умножено по борят на служители това може да бъде доста голяма сума. Добре е да си дадем сметка, обаче, че доброто здраве не един служител е равно пропорционално на неговата продуктивност.

Когато един човек чувства комфорт, той цели да го запази а това да е в неудобство го прави по-неспокоен а в следствие на това и по-малко продуктивен.

Като част от цялото, човек има възможност да допринася към успехите на екипа, но също така и да отнема от тях а това е в ущърб във вашият растеж като бизнес.

За това да имате удобен стол под себе си е много повече от просто мебел, това е възможност за растеж – една необходима инвестиция, по същия начин по, които инвестираме време във хората, които са част от нашият екип.

Lumbar support

Това е термин често срещан при дизайнът на столове, а това не е случайно. Става дума за долната част на вашият гръб, малко над седалището. Там се намират едни от най-важните прешлени във вашият гръбнак, това е точката на най-много натоварване при неправилна стойка.

Това един стол да е ергономичен позволявана на тялото да заеме естествена позиция, такава, в което тялото може да е в покой без да се натоварва то. Също толкова важно е подкрепата, която вашите рамене имат понеже те също задават форма на гръбнака.

Рамене наведени напред задават S форма на вашият гръбнак, а това допълнително натоварва ниските прешлени. Качествени офис столове, каквито можете да намерите на Antares-bg.com, ви предоставят с комфорт и то на добра цена.

Освен наистина луксозни избори, можете да намерите столове на много добра цена, които все пак ви предоставят с комфорт и издръжливост, което значи по-дълъг период на експлоатация. За най-добрите офис столове, посетете Antares-bg.com и направете правилният избор още сега.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама