Как да изберем правилното легло според Фън Шуй


Как да изберем правилното легло според Фън Шуй
Снимка: iStock/Guliver

Една от най-важните стаи в апартамента е спалнята. Тъй като прекарваме голяма част от времето си именно там, енергиите на тази стая оказват най-силно влияние върху нас.

Ето защо, всичко е важно в спалнята, от избора на тапети за стените до малките аксесоари. И най-важното, разбира се, е леглото.

Важни са неговите размери, формата, материала, цвета на покривалото, нощните шкафчета, вградените елементи в таблата около леглото - снимки, килими, растения и други аксесоари.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА ИНТЕРИОР НА БАНЯ

Ето как да направите своя избор според Фън Шуй:

Първо, необходимо е да се определи кои легла не се препоръчват, тъй като те са създадени от лошия фън шуй. Това са легла с метални гръбчета. Без значение колко красива е кованата гръб, не трябва да има празнота зад главата на спящия човек, не трябва да има дупки, през които енергията лесно да избяга от спящия човек.

Дори ако гръбната решетка е изработена от естествено дърво, няма защита за такова легло. Ако е разделено от вертикална греда на две половини, разделя енергията на съпрузите, която трябва да бъде същата в спалнята.

Също така важна точка в леглото е свободното пространство под леглото. Леглото трябва да бъде повдигнато над пода, а пространството под леглото не трябва да се пълни с нищо, така че енергията на да се движи свободно от всички страни на човека по време на съня си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама