Как да поставите фигурка на слон в дома си, за да имате късмет


Как да поставите фигурка на слон в дома си, за да имате късмет
Снимка: iStock

Може би сте чували, че фигурка на слон, която е поставена близо до входната врата, привлича богатство и късмет за домакините. Но също така, ако е поставена в спалнята, тя носи любов, хармония между влюбените и запазва брака. А слонът на майката заедно с малките си, запазва връзката между родителите и децата.

Плодовете и зеленчуците, които НЕ трябва да засаждате в близост

Ако много искате да имате бебе, трябва да сложите слона в спалнята, така много скоро мечтата ви ще се сбъдне. Не забравяйте да сложите и един в детската стая за творчество и знание. За да привлечете пари и успех в работата, поставете фигура на слон, жаба или маймуна в северната страна на къщата.

Защо слонът помага?

Някои хора вярват, че с дългия си хобот той може да привлече в къщи богатство и щастие, зависи къде точно е поставен. Слонът сам по себе си олицетворява надеждност и стабилност. По правило той се слага на перваза с хобот към улицата – за да може да привлича отвън навътре изобилие, но ако е поставен с хобота към стаята, това означава, че късметът вече е намерил място в дома ви. Всъщност, статуетката прекрасно неутрализира неблагоприятната енергия, която обикновено се събира в ъглите на помещението. По принцип може да се слага във всеки ъгъл на стаята, но най-добре е да изберете северозападната или югоизточната част на дома. Така тя ще оказва мощна поддръжка на главата на семейството.

ПОВЕРИЯ И СУЕВЕРИЯ ЗА ЖЕНИТБА

Не е достатъчно просто да имате този талисман в дома си. Важно е енергията да бъде активирана така, че слонът да донесе истински късмет на вашето семейство. Той по начало си е доста мощен талисман, но ако искате да увеличите силата му знайте, че слончетата обичат украшенията. Така че може да преметнете върху него сребърно или златно бижу, но в никакъв случай да не бъде от слонова кост, защото това ще го разяри. Казват, че слоновете помнят стореното зло и винаги отмъщават.

Специалистите предлага, за да имате истински късмет и да сте щастливи у дома, да си вземете 7 слончета, защото това е магическо число.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама