Как да улесните домашната работа с прахосмукачка робот


Как да улесните домашната работа с прахосмукачка робот
Снимка: mobisector.com

Прахосмукачките роботи са най-новото и модерно попълнение в домовете на много семейства. Тези прахосмукачки съществуват от около 2 десетилетия, но в последно време те набират все по-голяма популярност и улесняват живота на все повече домакини. Технологията в тази сфера вече е на достатъчно високо ниво, така че определено ще останете очаровани. Новите модели роботизирани прахосмукачки работят отлично и не трябва да се притеснявате, че ще ви подведат или ще започнат да се блъскат в стените.

Уредите са оборудвани с най-модерните сензори и скенери, с които засичат промените във вида на подовата настилка, къде свършва и започва една стая, както и много други неща, които правят придвижването им гладко и безпроблемно. Мощността на засмукване, с която тези неуморни робо-домакини работят, осигурява почистване отвъд въображението - нито една прашинка не остава след тях.

Благодарение на компактния си размер, прахосмукачките роботи могат да почистват трудно достъпни зони, като ъглите или под ниските мебели. Някои модели дори са снабдени и с моп, който им позволява да измият пода, веднага след като го почистят от праха и космите.

Всичко това звучи перфектно, но за да имате максимално добро преживяване, трябва внимателно да изберете модела, така че той да отговаря на вашите лични нужди и обстоятелства. Един от най-добрите производители в тази сфера безспорно е китайският технологичен гигант Xiaomi. В следващите редове ще ви представим подробности за някои от най-новите и предстоящи модели прахосмукачки роботи Xiaomi. През годините, роботизираните прахосмукачки на Xiaomi са се доказали като уреди с високо качество, издръжливост и страхотна производителност.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Новият модел на Xiaomi - Mi Robot Vacuum Mop Pro комбинира функциите както на прахосмукачка, така и на моп, без да ви се налага да вършите нито едно от двете нещата сами. Роботът отлично анализира пространството около себе си, почиства всичко в дълбочина и може да бъде контролиран директно от вашия смартфон. Препоръчваме го горещо на любителите на практични и висококачествени уреди, които работят безпроблемно и траят дълги години.

Mi Robot Vacuum Mop Pro предлага двoйнa пpaxoвa cиcтeмa с HEPA филтър, воден резервоар с обем от 0,2 л, контейнер за смет с вместимост от 0,3 л, LDS скенер, всмукателна сила от 2,100 Pa, както и мощна литиево-йонна батерия с капацитет от 3,200 mAh, издържаща до 2,5 часа с едно зареждане.

Xiaomi Mi Robot Vacuum 1S

С новия модел Mi Robot Vacuum 1S, китайският технологичен гигант Xiaomi цели да защити успеха си в категорията на роботизираните прахосмукачки. Роботът може да се похвали с редица нововъведения и подобрения, като същевременно се радва на изключително достъпна цена. На външен вид е сходен със своите досегашни събратя, като най-големите промени се случват под капака.

Mi Robot Vacuum 1S е оборудван с по-мощен двигател, всмукателната мощност от цели 2,000 Pа, резервоар за смет с обем от 420 мл, иновативен HEPA филтър, LDS навигационна система, както и с мощна батерия с капацитет от 5,200mAh и работен цикъл от 150 минути.

Xiaomi Mi Home 1T

Mi Home 1T Robot е новото и изключително достойно попълнение към семейството от високопроизводителни роботизирани прахосмукачки на Xiaomi. Оборудван с напълно обновен алгоритъм VSLAM, роботът може да изготвя карти на вашето жилище с невероятна точност.

Интелигентната прахосмукачка робот може да се похвали с всмукателна мощност от 3,000 Pa, воден резервоар с вместимост 250 мл, контейнер за смет с обем 550 мл, както и с мощна батерия с капацитет от 5,200mAh, позволяваща работен режим до 3 часа с едно зареждане.

Финални думи

Пазарът за роботизирани прахосмукачки става все по-голям. Всяка година, компаниите производители ни изненадват с все по-елегантни модели, с все по-добри характеристики. Един от лидерите в тази сфера безспорно е Xiaomi. Китайският технологичен гигант разполага с богата гама робо-прахосмукачки, всички от които ще ви очароват с високата си производителност и интелект.

Ако все пак искате да разгледате и модели на други производители можете да обърнете внимание на секцията: Прахосмукачки роботи от Mobisector.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама