Как лесно и ефективно да сменим големите електроуреди у дома


Как лесно и ефективно да сменим големите електроуреди у дома
Снимка: iStock

Сменихме сезона и времето, а сигурно мнозина вече се замислят и за пролетен ремонт или смяна на мебели или уреди у дома. Ако търсите идеи и вдъхновение, на помощ идва интерактивният каталог Deco Story на онлайн платформата eMAG с предложения за комбиниране и обзавеждане от А до Я, така че всяка стая да стане като след намесата на професионален дизайнер. И това не е всичко – в актуалната кампания на популярната шопинг дестинация „Всичко за дома и градината“ до 3 април ни очаква специална селекция с различни продукти, от която лесно и удобно можем да си изберем и поръчаме, и то с отлични оферти.

Със сигурност смяната на големите електроуреди е сериозна стъпка, но със съвременните предложения тя може да стане истински game changer. Тук споделяме нашата селекция и съвети за избор на печка, абсорбатор, пералня и хладилник, за да се справите като експерти с тази задача.

Кулинарни приключения със стил

Безспорно готварската печка и фурната са сърцето на всяка кухня, затова те трябва да са максимално функционални. Пример за това е комбинираната готварска печка Beko, която предлага 8 различни функции за готвене, така че да можем спокойно да опитаме всяка рецепта и да се развихрим като кулинари. Сред многото й предимства е и 3D режим на готвене, който позволява едновременна работа на всички нагревателни елементи, като така се осигурява равномерно разпределение на топлината във фурната, позволяващо едновременно приготвяне на 3 ястия без риск от смесване на миризми.

 

Смарт готвене

Случвало ли ви се е дрехите и завесите да се напоят с миризма от готвенето? Това вече няма да е проблем с телескопичния абсорбатор за вграждане Hansa, оборудван с модерни и високоефективни вентилатори, които безпроблемно премахват миризмата на храна. Моделът се отличава и с ниско ниво на шум, което е една от важните характеристики при избор на абсорбатор.

 

Хладнокръвно

Съвременните хладилници не са просто големи кутии за съхранение на продукти, а интелигентни уреди с редица екстри. С хладилника Samsung с диспенсър за вода въпросът „Има ли лед?” например ще остане в миналото. Технологията No Frost предотвратява натрупването на лед и поддържа постоянна температура във всеки ъгъл, като заедно с това осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане. Хладилникът предлага и отлично ниво на организация за оптимизиране на мястото за съхранение на продукти и различни видове високи бутилки, а равномерното разпределяне на въздуха по всички рафтове охлажда продуктите по еднакъв начин.

 

Чиста работа

Връзката с пералнята е нещо специално, защото тя наистина може или безкрайно да облекчи или наистина да ни вгорчи живота. Добро предложение за хармонично съжителстване е този модел на пералнята Slim Indesit, който позволява да изберем вида на замърсяването, за да може оптимално да се настрои програмата за отстраняването му. Има и отлично решение за ежедневно изпиране чрез натискане на един-единствен бутон, гарантиращо отлични резултати за отстраняване на до 20 вида петна само за 45 минути.

 

Това са само няколко от предложенията, включени в актуалната кампания на eMAG, която идва и с добре познатите предимства на пазаруването от платформата – бързина, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да се възползваме от офертите и в движение – с мобилното приложение на eMAG.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама