Ключови тенденции при осветителните тела за трапезария


Ключови тенденции при осветителните тела за трапезария
Снимка: iStock

Ако сте в търсене на осветителна тела, може да се уплашите от огромния брой опции на пазара. С толкова много възможности, при това в безброй стилови категории, е трудно да разберете коя итерация е подходяща за вашия дом. Важно е да помните няколко неща - ако търсите висящ модел, вземете такъв, който позволява много място за главата. Основното правило при окачване на осветлението на трапезарията е, че висулката или полилеят трябва да падат най-много на 90см от масата. Другото важно нещо е да проверите с какъв тип крушки работи избраният от вас модел, ще можете ли да ги сменяте лесно и да прецените дали светлината ще бъде достатъчна. Ето и кои са най-актуалните и практични осветителни тела на пазара, които биха паснали на най-различни интериорни решения.

6 СКРИШНИ МЕСТА У ДОМА, КОИТО КРАДЦИТЕ НЕ ПРОВЕРЯВАТ

1. Хартиени сфери

Тази опция черпи вдъхновение от причудливия и романтичен вид на хартиените фенери. В комплект с регулируема основа, сферите, обгърнати с хартия, отиват на безброй стилове.

2. Стъкло

Търсите избор с минималистичен вайб? Висящите лампи с поне шест крушки обикновено са направени от матирано стъкло, издухано с уста, което след това е оформено в конични абажури за топло усещане.

3. Скулптурни

Скулптурните лампи са интересни, изработват се от различни материали, включително керамика и са доста адаптивни.

4. Смел абажур

Този модерен полилей незабавно издига декора на вашата трапезария на следващо ниво. Коничният абажур от бял плат може да се накланя, което ви позволява да насочвате светлинния поток, а покритието от месинг добавя фина елегантност.

5. Абстрактен

Ако търсите опция за интересен, спиращ дъха дизайн, тази съвременни светлинни конструкции са идеалният избор. Можете да ги намерите изработени от дърво, матирано стъкло и златни покрития.

6. Ковано желязо

С изчистен, класически дизайн и проста конструкция от желязо и духано стъкло, това осветително тяло внася много светлина и елегантно усещане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама